Zakenmam agenda 2018

Vandaag heb ik weer iets leuks om jullie te laten zien, namelijk de Zakenmam agenda 2018! Als moeder van twee kinderen, huisvrouw en blogger is het hebben van een degelijke planning belangrijk. Zonder dat loopt alles in de soep. Plannen doe je in 2018 met de nieuwe Zakenmam agenda, een superhandige agenda die je zowel privé als zakelijk goed kunt gebruiken.

Van Marieke, bedenkster van de Zakenmam agenda, kreeg ik een exemplaar opgestuurd om eens te bekijken en te proberen. Laat ik allereerst zeggen dat ik ontzettend verrast was door hoe het was ingepakt. Het was een waar cadeautje!! De foto zegt alles toch?

De agenda zelf is lekker felroze en heeft een gouden opdruk. Wat mij betreft een perfecte combinatie en ook nog eens leuk om in mijn blogfotografie te gebruiken.

De binnenkant van de kaft is ook weer om lekker vrolijk van te worden. Zowel aan de voorkant (binnenkant) als achterkant heeft het een opdruk van mooie getekende bloemen in allerlei kleuren. Hier word ik vrolijk van.

De Zakenmam agenda 2018 komt in beperkte oplage van 1000 stuks. Dat lijkt veel, maar als je je bedenkt hoeveel vrouwen een agenda als deze willen hebben valt dat eigenlijk wel mee. Leuk is dat jouw exemplaar een eigen nummer heeft, zoals je ziet is dat voor mij 136.

Vooraan kun je, zoals bij bijna elke agenda, je gegevens inschrijven voor het geval je hem kwijtraakt. De dingen die je kunt invullen zijn je naam, adres, telefoon en e-mail. Bij veel andere agenda’s staat er veel meer om in te vullen, zoals huisarts, bloedgroep etc., maar dat vind ik altijd zo overbodig. Ook staat er in de agenda een overzicht van de schoolvakanties in Nederland en België, handig!

Dan vind je nog een jaaroverzicht, waarbij elke maand een eigen kleurtje heeft. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Je kunt het gebruiken om verjaardagen in te schrijven, maar natuurlijk ook om je vrije dagen en vakanties mee in te vullen. Zo krijg je over het complete jaar een goed overzicht van wanneer je vrij hebt.

Door de agenda heen zijn er op verschillende plekken legen pagina’s te vinden voor bullet journaling. Hierbij kun je knippen en plakken, maar ook kleuren. Laat je creativiteit voor zich spreken! Je kunt bijvoorbeeld inspiratie pagina’s maken voor jouw werk of jouw leven of hobby.

Bij elke maand is er ook nog eens een aparte samenvatting van die maand te vinden. Hierbij kun je je doelen en prioriteiten voor die desbetreffende maand invullen en andere activiteiten. Voor de moeders die een eigen bedrijf hebben is dit ook handig, want er is ook een pagina waar je je aantal km’s en inkomsten kunt invullen. Handig voor de belastingaangifte! Dit laatste ga ik zeker gebruiken.

Het weekoverzicht zelf is fijn, elke dag heeft genoeg ruimte om afspraken in te zetten en er is een ruimte voor notities. Tevens staat er onderaan een kalender van die maand, wat het geheel erg overzichtelijk maakt.

Tot slot is er aan het einde, aan de kaft, een fijne enveloppe gemaakt voor bonnetjes, briefjes en andere bewaardingen. Ik bewaar regelmatig papiertjes in mijn agenda en die liggen dan zo los erin. Handig dat je ze hier samen in kunt opbergen. Zo valt er niets uit en raak je niets kwijt.

Zoals je wellicht wel kunt lezen ben ik ontzettend blij met deze Zakenmam agenda 2018. Niet alleen ziet hij er geweldig uit, ook is hij superhandig. Ik kan er privé-afspraken in kwijt, maar ook dingen voor mijn blog, zoals mijn blogplanning, reminders en inkomsten.

Wil je ook graag deze Zakenmam agenda 2018, die uiteraard niet alleen bedoeld is voor moeders, maar ook voor vrouwen die een druk leven hebben? Je kunt hem bestellen op http://zakenmam.nl/agenda-2018/ voor €34,99 incl. verzendkosten.

Gebruik jij ook een uitgebreide agenda of houd je het liever bij een simpele?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

12 gedachten over “Zakenmam agenda 2018”

  1. Hoi Natasja, dankjewel, als jij denkt dat de agenda jou gaat helpen aan overzicht, wat maakt het dan uit? Ik heb ‘m zelfs verkocht aan een single vader die met zijn drie kinderen ook heel wat te plannen en organiseren heeft!
   Groet, Marieke (van Zakenmam)

 1. Ik zie de laatste tijd echt overal verschillende planners voorbij komen. Zelf heb ik een Millie Pie, maar ik vind deze ook erg leuk! Als mijn kinderen nog klein waren was dit ook een goede kanshebber geweest.

 2. Ziet er inderdaad uit als een feestje, echt een heel mooie agenda! Bijna zonde om in te schrijven (ik ben zo een rare die dan alles ook heel netjes probeer op te schrijven wat vaak niet lukt)

  1. Haha Babs, dat heb ik ook maar tja, het is een gebruiksvoorwerp…. En ik schrijf met Frixion pennen, die kun je uitwissen dus mijn agenda blijft toch netjes 😉
   Groet, Marieke

 3. Wat heb je mooie foto’s ervan gemaakt! Samen met Zakenmam Marieke heb ik deze agenda mogen ontwerpen. En dit jaar is ie weer mooier dan 2017. Echt leuk om dit hier terug te zien!

 4. Ik bedank mezelf voor dit mooie cadeau. Het is de Zakenmamagenda 2018. Wat is ie prachtig. Nu ik bezig ben met mijn eigen boek zie ik ook de kwaliteit van deze agenda. Supermooi! Bedankt Marieke dat je er zoveel energie in hebt gestoken om tot dit resultaat te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *