skin

Winactie: win een MEGA pakket met Lovea Bio Suncare producten!

Lovea winactie

Ja…je leest het goed. Vandaag ga ik een MEGA pakket weggeven met daarin zeven producten uit de Lovea Bio Suncare collectie. De zomer is nog lang niet voorbij…sterker nog…ik denk dat hij nog moet beginnen. De maand juli was redelijk, maar augustus is tot nu toe bagger. September zal vast en zeker top worden, dus dan kun je deze producten fijn gebruiken. Ga je misschien nog op vakantie? Neem ze dan zeker lekker mee!

In april heb ik er een uitgebreide review over geschreven, maar geheel toevallig ontving ik erna nog een pakket dat ik dus aan één van jullie ga geven. In het pakket zitten zeven producten, waaronder een SPF15 en SPF30, een speciale SPF50 voor kids, een SPF50+ voor het gezicht, een zelfbruiner, een tanversterkende olie en een aftersun. Helemaal compleet dus om die zomer (en eventueel je vakantie) door te komen.


Wil jij dit overvolle pakket winnen? Dan moet je natuurlijk wel wat doen:

 1. Laat in een reactie weten waarom jij dit pakket verdient of aan wie jij dit zou geven
 2. Like Zazazoo op Facebook en volg Zazazoo op Instagram
 3. Tag al je vriendinnen in de Facebookpost en Instagrampost, zodat ook zij kunnen meedoen
 4. Delen op Facebook en reposten op Instagram wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht!

De winactie loopt t/m 18 augustus. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail. graag reageren binnen 48 uur, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Doe je ook mee aan deze MEGA winactie?

25 Comments

 • Reply
  Nicole
  13 augustus 2017 at 06:58

  Super leuk winpakket en zeker super handig voor mijn komende vakantie! Ik hoop dat ik hem win! Liefs

 • Reply
  Melissa
  13 augustus 2017 at 08:34

  Dat is genieten zeg als je dit wint!dit jaar niet op vakantie omdat we net verhuisd zijn maar ik maak toch graag kans want dit pakket komt toch altijd van pas; gewoon thuis; dagje weg of verlate vakantie later dit jaar.ik volg via fb en ig.liefs Melissa

 • Reply
  Marije
  13 augustus 2017 at 09:12

  Ik denk ook dat de zomer in september gaat komen. En dan is dit pakket wel super handig 😉
  Marije plaatste onlangs…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 • Reply
  corry de vos
  13 augustus 2017 at 09:27

  Wauwie dit mooie pakket breng ik naar het verpleegtehuis waar mijn lief 93 jarig moedertje goed wordt verzorgd
  oooo wat zouden ze blij mee zijn
  die oudjes hebben goede bescherming nodig tegen de felle zo’n

  Ze zouden heel heel blij mee zijn
  gooi mij maar in de hoge hoed
  dan komt het met die superleuke prijs Vast goed

 • Reply
  gea
  13 augustus 2017 at 09:52

  Beschermen en nog eens beschermen
  Belangrijk
  Graag voor mijn kinderen

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  13 augustus 2017 at 10:25

  Oeh lijkt me leuk :) Ik ga begin september nog op vakantie namelijk! Met deze producten ben ik straks helemaal compleet! Zou ook meteen mijn eerste ervaring met dit merk zijn, dus ik ben benieuwd!

 • Reply
  Chantalle
  13 augustus 2017 at 10:32

  Wauw wat een leuk pakketje! Ik ben nog niet bekend met dit merk. Als ik het zou winnen dan zou ik het natuurlijk delen met mn moeder!

 • Reply
  Marian Zw
  13 augustus 2017 at 10:45

  Dit is een heel fijn pakketje. Ik denk dat dit in onze badkamer komt te staan. Als mama van drie meiden, weet iknu al dat die hier wel raad mee weten! Zo’n pakket winnen is feest! En ik zie dat er ook nog kids producten in zit voor onze twee jongsten van 5 en 7 jaar. Super leuk pakket dus voor het hele gezin!

 • Reply
  Nadine
  13 augustus 2017 at 10:50

  Ik doe graag mee. Ik verbrand zo snel. Ik ben eerlijk gezegd een beetje bang voor de zo’n. Ik wil niet rood zijn en pijn hebben. Flink insmeren is dus wel nodig.

 • Reply
  marina
  13 augustus 2017 at 11:48

  Wie wil nu niet zo’n leuk pakket. Je kunt er altijd en overal wel iets mee doen! Dat vind ik leuk! Ik zou dit samen delen met mijn dochter😄 Die vind pakketjes ook altijd leuk! . Ik volg je al een tijd en lees altijd jouw blogs. Er zit altijd wel wat interessants tussen. Ik deel op Facebook. Maar ik kan niet repost en. Ik weet niet hoe dat moet… Een fijne dag nog!

 • Reply
  Diny Gijsberts
  13 augustus 2017 at 12:32

  Super pakket voor het héle gezin,wel zo belangrijk omdat je kunt delen dus dubbele pret 🤣
  Zit in de overgang en mijn huid is merkbaar gevoeliger en droger geworden dus heeft extra goede bescherming én verzorging nodig !
  Ik werk op een plantenkwekerij met wisselende temperaturen en da’s ook niet goed voor je huid !
  @kimberlygijsberts #tinyjeuken @anjaverbroekken.
  Ik volg op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  en Pinterest onder DinyG

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 augustus 2017 at 13:26

  wat een megamooie actie
  #duimen

 • Reply
  Sonja
  13 augustus 2017 at 16:42

  Lovea is een geweldig mooi merk en ik gebruik er nog de shampoo van. De zonnebrand is al op. Dus voor mijn huid komt dat altijd van pas.
  Ik deel het samen met mijn moeder!
  Sonja plaatste onlangs…Swatched-it | Audrey | Mundial ImpalaMy Profile

 • Reply
  Sanne Rosa
  13 augustus 2017 at 18:30

  Ik doe dolgraag mee! Vertrek volgende week voor het eerst in mijn uppie op vakantie! Heerlijk naar Griekenland. Vind het best stoer van mezelf dus ik zou graag winnen!

 • Reply
  Marian B
  13 augustus 2017 at 19:40

  Ik hoop ook dat de zomer nog moet komen, alleen jammer dat we dan weer aan het werk zijn 😉 Maar we blijven positief! Op mijn vrije dagen of in het weekend zijn er vast ook nog wel mooie dagen dat we dit leuke pakket goed kunnen gebruiken, doe daarom zeer mee.

 • Reply
  Willy Krings
  13 augustus 2017 at 22:18

  Wat een waanzinnig mooie actie waarmee jullie ons weer verwennen. Ik doe graag mee met de loting, zou er meer dan blij mee zijn!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  14 augustus 2017 at 00:40

  Hoi hoi, wat vreemd ik vind deze post niet op Instagram! Maar ik doe wel gezellig mee en volg je op Facebook en Instagram al een tijdje. Op Twitter vind ik hem dan weer wel zie ik net. Nou waarom ik dit zou willen winnen. Ik heb MS en krijg van veel producten jeuk. Ik zou deze wel eens uit willen testen! Groetjes.

 • Reply
  Jelmar
  14 augustus 2017 at 09:49

  Dit klinkt als het ideale vakantiepakket voor een roodharige met ook nog eens zonne allergie! Ik dus :). Enige manier on lekker van de zon te genieten is elk uur goed insmeren. Ben heel benieuwd naar dit waanzinnige pakket <3 kom maar door met dat mooie weer!

 • Reply
  Babs
  14 augustus 2017 at 10:50

  Leuke actie, deze sla ik over. Ik heb enorm veel zonneproducten. De anderen veel succes.

 • Reply
  Lisa postma
  15 augustus 2017 at 20:34

  Ik ben in maart moeder geworden van een prachtige dochter en ben al een tijdje op zoek naar een goede zonnebrand voor het hele gezin.
  Het liefst zonder toevoegingen en natuurlijk.
  Dit merk kwam al eens voorbij en ik ben na jouw review om.
  We gaan in september voor het eerst met z’n drietjes op vakantie, dus kom maar op met de zon :)
  Ik volg je op instagram en Facebook!
  Liefs Lisa

 • Reply
  Laura
  16 augustus 2017 at 17:56

  Wat een fijn pakket lijkt me dit om te winnen ❤. Wat een mooie producten van natuurlijke ingrediënten. 💚 Helaas kan ik vanwege gezondheidsredenen ook dit jaar niet op vakantie gaan, maar ik hoop in de achtertuin nog van de Nederlandse zon te kunnen genieten 🌞

 • Reply
  yvonne
  17 augustus 2017 at 07:06

  Ik doe graag mee. Volg je op fb met de naam Mini On en op Instagram met de naam: yvonneoninsta. Ik wil dit pakket graag winnen omdat Lovea hoog op mijn wensenlijstje staat. Ik gebruik vrij veel zonnebrand creme en ben de juiste nog niet tegengekomen. ( witte was achterlaten,veel chemische ingrediënten, glimmende plakkerige huid enz.) Hoop dat Lovea aan de verwachtingen voldoet en ik daarmee het goede product te pakken heb.

 • Reply
  Lyn
  17 augustus 2017 at 09:34

  Wauw wat een leuk pakket. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Chantal van Tuijl
  17 augustus 2017 at 22:20

  Na jaren van verbouwen zijn we eindelijk klaar!! Manlief weet het nog niet, maar eigenlijk wil nog lekker even op vakantie in september. Eventjes naar de zon en even lekker bijkomen van al het harde werk. En omdat ik weinig zonnestralen heb ‘gezien’ de afgelopen maanden zijn deze fijne zonneproducten onmisbaar voor mijn bleke, tere huid!

 • Reply
  Lievelyne
  18 augustus 2017 at 14:17

  Wat een leuke winactie op te delen met mijn dochter en zus! Nog net optijd, oef !

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close