accessoires fashion

Trend alert: Houten horloges!

Houten horloge

Tegenwoordig zie je ze erg veel, houten horloges! Bloggers (en ik dus ook) zijn hier dol op. Het heeft iets speciaals, want zeg nu zelf…een houten horloge zie je niet dagelijks aan iemand zijn pols. Ook ik heb er nu een en niet zomaar een. Op de achterkant heb ik namelijk wat kunnen laten graveren. Heel persoonlijk en bijzonder!

Mijn houten horloge is van Creative Use of Technology. Naast houten horloges maken ze mini wallets, verlichting, wanddecoratie, woonaccessoires en sieraden. Heel uitgebreid dus. De horloges zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende bandjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bandje van leer of van hout. Ik ben voor dat laatste gegaan.

Houten horlogeZoals je ziet is mijn horloge geheel van hout gemaak, om precies te zijn van bamboe. Hierdoor is het lekker licht van gewicht, je voelt het bijna niet op je pols. Het horloge combineert een hoge kwaliteit Japans Quartz uurwerk met een duurzaam materiaal bamboe, waardoor het een luxe en natuurlijke uitstraling heeft. Het houten horloge heeft een volledig houten schakelbandje, echt heel apart.

Houten horlogeDe diameter van dit horloge is 34 mm. waardoor het een echt vrouwenhorloge is. Mannenhorloges zijn namelijk vaak wat breder. Ook zijn er andere houten horloges te bestellen met een breedte van 36 en 43 mm. Beide zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Welke maat beste bij je past hangt af van smaak en de grootte van je pols.

Houten horlogeZoals ik al zei heb ik mijn horloge mogen laten graveren. Op de achterkant van de kast heb ik “Love you to the moon and back” laten graveren, een quote die ik erg mooi vind en zeker slaat op mijn gezin. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een andere persoonlijke boodschap, een naam of een datum te laten graveren. Dat maakt jouw horloge lekker uniek en erg leuk om te geven als cadeautje.

Houten horlogeElk horloge is gemaakt van een uniek stuk hout en kan daarom iets verschillen in kleur en tekening van het hout. Het kan dus iets afwijken van wat ik je nu laat zien en van wat er op de website staat. Het gaat hier echter wel om de details, dus je hoeft niet een compleet ander horloge te verwachten.

Wil je ook een exemplaar van deze houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst? Klik dan op de link en je wordt automatisch doorgestuurd. Naast deze lichte kleur kun je ook kiezen voor een donkere kleur hout, erg mooi voor stoere mannen!

Heb jij wel eens een houten horloge gezien?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

11 Comments

 • Reply
  Kim
  13 juni 2017 at 08:12

  Ik vind ze erg mooi!
  Kim plaatste onlangs…De lekkerste parfums voor in de zomer!My Profile

 • Reply
  Merel
  13 juni 2017 at 09:32

  Ik vind dit dus ook echt een leuke trend! Perfect ook als cadeautje met een tekst erin gegraveerd :) Leuk artikel! Liefs, merel

 • Reply
  Babs
  13 juni 2017 at 10:35

  Gaaf! Leuke trend1
  Babs plaatste onlangs…Het liefste cadeau voor Vaderdag!My Profile

 • Reply
  Amy
  13 juni 2017 at 14:15

  Wat een mooi horloge! Fijn ook dat je het kunt laten graveren, maakt het ook leuk om cadeau te doen.
  Amy plaatste onlangs…Win: Soap & Glory Pink Big setMy Profile

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  13 juni 2017 at 15:28

  Ik vind dit echt heel leuk! Een keer wat anders dan anders :) Hoewel ik niet dagelijks horloges draag zou ik dit toch wel een leuke aanvulling vinden. Mooi!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Review | Sudio Sweden Regent koptelefoon – aanrader of afrader?My Profile

 • Reply
  Melissa
  13 juni 2017 at 18:11

  Wat grappig, ik had het nog nooit gezien! Ik vind het wel leuk, maar zou het niet zo snel kopen denk ik :) Doe mij maar zilver!

 • Reply
  Natasja
  13 juni 2017 at 20:55

  Wat mooi!
  Natasja plaatste onlangs…Newsflash: EerlijkWinkelen lanceert Fair Fashion FlyerMy Profile

 • Reply
  Life as Chelsey
  14 juni 2017 at 09:47

  Zelf zou ik zoiets niet dragen, maar vind hem wel heel bijzonder!
  Life as Chelsey plaatste onlangs…Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse + Applicator Glove | ReviewMy Profile

 • Reply
  Sonja
  14 juni 2017 at 14:36

  Oooooooh ik wil die heel graag voor Yuri! Zou er ooit 1 mogen uitzoeken, ging feestje niet door, kind teleurgesteld, maar goed. Kerstmis is hij aan de beurt.
  Sonja plaatste onlangs…BB cream | Medium protection | SPF 15 | Ziaja focus on skinMy Profile

 • Reply
  Jessica J.
  14 juni 2017 at 15:16

  Ik had dit eerlijk gezegd nog nooit gezien! Ik ben net even op de site gaan kijken, die donkere vind ik erg mooi en stijlvol!
  Jessica J. plaatste onlangs…New in: TOMS | Black Lace Leaves Women’s ClassicsMy Profile

 • Reply
  Lonneke
  16 juni 2017 at 09:57

  Heel mooi dit horloge vind het echt een eye catcher om te zien.
  Lonneke plaatste onlangs…OPI California Dreaming | Don’t Take Yosemite For Granite & To The Mouse House We Go!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close