Tot acht tinten wittere tanden met iWhite

iWhiteMisschien je het al op tv gezien: iWhite instant teeth whitening. Met deze whitening kit krijg je direct wittere tanden tot wel 8 tinten witter. Deze whitening is 100% veilig omdat het geen waterstofperoxide bevat. Natuurlijk was ik erg benieuwd naar de werking van dit product aangezien behandelingen bij de tandarts erg duur zijn. Ik heb het dan ook voor jou getest!

De kleur van je gebit verandert onder invloed van vele factoren zoals leeftijd of bepaalde eet-, leef- en drinkgewoontes. Roken, thee, koffie en het drinken van rode wijn veroorzaken aanslag en verkleuring van je tanden. Hierdoor voelen veel mensen zich onzeker over hun tanden en daarmee ook over hun glimlach. Met iWhite Instant wordt deze verkleuring snel en effectief aangepakt. In tegenstelling tot whitening tandpasta’s geeft iWhite wel een direct zichtbaar resultaat. Het enige wat je nodig hebt is 20 minuten van je tijd.

iWhite Instant is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Elk doosje bevat tien dunne, flexibele kunststoffen bitjes, genoeg voor vijf behandelingen. De bitjes hebben een ‘one-size-fits-all’-pasvorm. Dat klopt zeker, want (helaas) staan mijn tanden niet geheel recht en ook dan passen de bitjes goed. Ze zijn al voorgevuld en elk apart verpakt wat het heel handig en makkelijk maakt om te gebruiken. De gel bevat geen waterstofperoxide of andere schadelijke stoffen en is daarom niet schadelijk voor je tanden of gezondheid. Deze methode is dus ook probleemloos te gebruiken voor mensen met gevoelige tanden. iWhite Instant is 100% veilig en versterkt je tanden zelfs.

De werking van iWhite Instant is drievoudig:

  1. De PAP-technologie: dit zijn moleculen die de vlekken en verkleuringen op je tanden verwijderen.
  2. Witte bioactieve kristallen, die zich fixeren op je tanden en welke een laagje vormen, wat zorgt voor het instant whitening effect.
  3. Biologisch beschikbare calcium deposits zorgen ervoor dat de onderliggende, gelige kleur van je tanden minder kan doorschijnen, waardoor er een langdurig whitening effect ontstaat.

Klinische studies tonen aan, dat je tanden al na het eerste gebruik van iWhite Instant DIRECT tot maar liefst acht tinten witter worden. Dat klinkt veelbelovend! Eigenlijk wilde ik mijn man dit laten testen, als echte ambtenaar drinkt hij veel koffie ;). Omdat hij erg gevoelige tanden heeft durfde hij het niet aan. Daarom ben ik zelf maar gaan testen, ook al heb ik niet echt erg verkleurde tanden. Ik drink namelijk helemaal nooit koffie of thee. Toch zag ik verbetering in het witter worden van mijn tanden na één keer gebruiken. Het verschil tussen voor en na is bij mij niet megagroot, maar dit komt natuurlijk omdat de verkleuringen op mijn tanden minimaal zijn. Het whitening effect houdt gemiddeld tussen de zes en acht weken stand. Heb je na de eerste keer gebruiken nog niet het gewenste effect bereikt? Dan kun je diezelfde week de behandeling nog eens herhalen.

De iWhite Instant Teeth Whitening Kit werd op de European Health Care, Vitamin, Diet & Nutrition Beurs in Cannes uitgeroepen tot meest innovatieve product van 2014. Sinds de lancering twee jaar geleden is iWhite Instant ondertussen al in 41 landen geïntroduceerd en de absolute nummer één in Europa. Na deze succesvolle introducties is iWhite Instant vanaf nu in Nederland verkrijgbaar bij drogist en apotheek bij jou in de buurt. iWhite Instant kost € 34.95 per verpakking met tien bitjes. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *