fashion

Soulstyling Club

Soulstyling Club

Mijn nieuwe jaar is begonnen met iets nieuws, iets vers en iets geheel anders dan dat ik normaal gewend ben. Ik sta sinds januari namelijk ingeschreven bij de Soulstyling Club. Wellicht heb je er al eens van gehoord, misschien ook niet. De Soulstyling Club is een jaarprogramma rondom kleding, stijl, mode en duurzame garderobe. Perfect voor mij, want ik heb het gevoel dat ik mijn kledingstijl even kwijt ben. Komt ook door mijn zwangerschap, maar toch erg fijn om er meer over te leren en vooral…om het straks na de geboorte van onze zoon toe te gaan passen!

Iedere week ontvang je als abonnee van de Soulstyling Club een online les en inspiratie over het thema. Daarnaast is er één keer per maand een live Q&A op Skype en worden er ook offline leuke dingen gedaan, zoals workshops, een shopping uitje, museumbezoek, netwerk lunch (de offline events zijn of gratis of met korting te krijgen als clublid) etc.


De vragen waar Soulstyling Club deelnemers mee zitten zijn:

Hoe kan ik er als gewone vrouw iedere dag leuk uitzien?

Mijn leven is veranderd (kind, werk, woonsituatie) en mijn oude kledingstijl past niet meer bij me!

Ik wil graag een duurzame garderobe opbouwen, hoe doe ik dat?


Zelf herken ik me ook vrij goed in deze vragen. Mijn kledingstijl is al jaren hetzelfde en ik wil graag iets nieuws, maar niet alleen maar met trends meelopen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik door de geboorte van Benthe me niet anders ben gaan kleden en ik kan er nog steeds trendy uitzien, maarja…soms ook niet. Combineren vind ik moeilijk. Vaak zie ik meiden lopen en dan denk ik: jeetje…zo simpel en het staat zo leuk, dat wil ik ook! Vervolgens lukt het me dan niet om dit uit te voeren.

Soulstyling ClubMomenteel zit ik natuurlijk nog volop in de club en heb ik al een aantal lessen via de mail ontvangen. Eerlijk gezegd ben ik door al het ‘gedoe’ met mijn zwangerschap en drukte er niet aan toegekomen en ben ik momenteel de lessen aan het inhalen. Wat ik ervan verwacht? Dat het mij helpt mijn eigen stijl te vinden, dat ik leer te combineren en me goed voel bij de kleding en mijn figuur.

Gedurende de komende weken en de rest van het jaar houd ik je natuurlijk op de hoogte van mijn Soulstyling Club avontuur! Mocht je er zelf meer over willen lezen, bezoek dan eens de website www.soulstyling.nl. Kende jij de Soulstyling Club al of zou dit iets voor jou zijn? Een jaarlidmaatschap kost €197,-.

6 Comments

 • Reply
  MC Kleuver
  16 maart 2017 at 17:33

  Echt iets voor vrouwen, haha. Bestaat zoiets ook voor mannen? Ik denk dat het dan al snel uitloopt in bier drinken (en gamen?)

 • Reply
  Annette
  16 maart 2017 at 18:22

  Ik had er nog niet van gehoord, leuk om er wat meer over te horen in volgende artikelen.

 • Reply
  Natascha
  16 maart 2017 at 20:00

  Ik ken het nog niet maar ga de website eens bekijken!

 • Reply
  YuSt
  16 maart 2017 at 20:50

  Super dat dit bestaat! Ik ben het dametje in eeuwig zwart. Lekker veilig! Oh verhipt… ik heb nu een strakke jeans met blauw shirt aan! 😂

 • Reply
  chucky1012
  20 maart 2017 at 14:03

  Dit ken ik niet!
  Ik ga eens kijken op de website.
  Het klinkt goed.

 • Reply
  Leer wat fashion voor jou kan doen in de Soulstyling Club - Zazazoo.nl | Beautyblog met een snufje fashion, lifestyle en baby&kids!
  12 augustus 2017 at 15:00

  […] dat ik begonnen ben in de Soulstyling Club. Al eens eerder heb ik erover geschreven (lees het hier terug) en vandaag ga ik je vertellen wat ik al geleerd heb en wat er zoal behandeld wordt in deze […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close