Snel schoon met de proWIN V7 bezem en blik en veger

proWIN V7 bezem

Groot fan van de producten van proWIN hier! Al eerder schreef ik een review over de ovenreiniger en de ramendoeken en nog steeds bevallen deze producten goed. Mijn collectie is nu uitgebreid met de proWIN V7 bezem en blik en veger, een complete set die eigenlijk onmisbaar is in ieder huishouden. Beide items zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en nu in de zomer dus ook echt ideaal voor je terras. In deze blog vertel ik je er wat meer over!

Hoe vaak gebeurt het dat er wel eens wat omvalt, dat kindjes met zandschoenen naar binnen lopen of dat ze met hun boterham de woonkamer rondrennen met als gevolg overal kruimels. Je kunt dan natuurlijk voor elk akkefietje je stofzuiger erbij nemen, maar dat is echt overbodig gesleep. Veel sneller en makkelijker is de proWIN V7 bezem en blik en veger.

proWIN V7 bezem

Deze V7 bezem is niet zomaar een bezem. Je kunt hem niet vergelijken met andere exemplaren en eerlijk gezegd ben ik ook nog nergens eenzelfde variant tegengekomen. Het speciale aan deze bezem is namelijk dat hij ontzettend veelzijdig is. Hij is voor binnen en ook voor buiten. Je kunt hem droog gebruiken, maar ook nat. De speciale V7 borstelbaren zijn gevormd in v-tjes en staan kort op elkaar. Met vegen wordt er tussen de haartjes dus niet gestuifd en vuil rondgeslingerd, waardoor je alles gewoon netjes één kant op veegt. Hierdoor neem je al het vuil mee zonder al teveel moeite.

De borstelharen zijn gemaakt van een speciaal soort rubber waardoor een elektrostatische lading ontstaat waarmee zelfs de kleinste deeltjes aan het borstelmateriaal blijven zitten (yes ook die confetti waar je normaal overheen veegt). Je vloer en terras zijn in een handomdraai schoon. Door deze rubberen borstelharen is de bezem ook heel goed nat te gebruiken. Je spoelt hem namelijk makkelijk schoon onder de kraan, waardoor hij altijd netjes blijft. Fijn is ook de rubberen lip aan één zijde van de borstel. Hiermee heb je meteen een trekker en kun je vloeistoffen met gemak wegtrekken. Door de telescoopsteel is hij ook nog eens makkelijk in lengte verstelbaar en werk je altijd ergonomisch. Wij hebben binnenkort verjaardagen buiten en dus gaat deze V7 bezem veelvuldig gebruikt worden!

proWIN V7 blik en veger

Om het vuil dat je met de bezem bij elkaar hebt geveegd makkelijk op te vegen is er de blik en veger. Deze heeft dezelfde eigenschappen dan de bezem. De haren zijn van hetzelfde materiaal en hebben dezelfde vorm, waardoor ze al het vuil in één keer goed opvegen. Het blik maakt goed contact met de grond, waardoor je er geen vuil onder veegt maar echt alles erop gaat. Helemaal fijn, want met de traditionele blik en veger blijf je echt vegen en zit nog lang niet alles erop.

De veger heeft ook weer aan één zijde een trekker, wat ontzettend handig is wanneer er drinken is opgevallen. Het handvat van zowel de veger als het blik kun je verstellen zodat je ook altijd goed ergonomisch werkt.

Uiteraard ben ik hier weer helemaal weg van en ga deze set heel veel gebruiken. Nu in de zomer is het ideaal, met name met alle feestjes die we hier hebben. Ook met buiten eten is het superhandig. Bijna elke ochtend veeg ik ons terras en hiermee is dat zo gebeurd. De proWIN V7 bezem en blik en veger zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet, groen en Christmas Red. Ze zijn de hele zomer in de aanbieding als set en kosten samen €59,90 i.p.v. €71,40. Deze aanbieding loopt nog t/m 26 september, dus maak daar zeker gebruik van!

Wil je meer informatie over proWIN en de producten? Stuur me dan een mailtje op info@zazazoo.nl!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *