face skin

Skincare: Beauty Angel behandeling

Beauty Angel behandeling

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje met de vraag of ik de Beauty Angel behandeling wilde proberen. De beauty freak in mij werd hier natuurlijk meteen enthousiast van en dus besloot ik om het te doen. Voor de behandeling mocht ik ook nog eens fijn naar mijn eigen schoonheidsspecialiste, hoe ideaal is dat? Vandaag vertel ik je meer over de Beauty Angel behandeling en mijn ervaring ermee.

De Beauty Angel behandeling is een gezichtsbehandeling met een nieuwe lichttechnologie die een zachte en natuurlijke huidverjonging biedt. Als je onder de lamp ligt (dat klinkt wat gek, maar het is heerlijk), lijkt het net alsof je op een tropisch strand ligt. De speciale lichtspectra stimuleren de fibroblasten voor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Voor degene die een beetje thuis zijn in huidverzorging zal het wel al duidelijk zijn…deze drie stofjes werken ontzettend goed tegen huidveroudering! Tevens wordt de doorlaatbaarheid van de huid verhoogd, waardoor cosmetische producten nog effectiever hun werk kunnen doen. Zo wordt de Beauty Angel behandeling een perfecte aanvulling op je beautybehandeling!


Hoe werkt de Beauty Angel behandeling?

De Beauty Angel (de lamp) gebruikt licht met een speciale frequentie om je huid op een natuurlijke manier te verjongen. Het licht wordt door je huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Collageen zorgt voor stevigheid, elastine voor elasticiteit van de huid en hyaluronzuur voor hydratatie. Voor je huid betekent dit dat rimpeltjes worden gereduceerd, je huid zichtbaar strakker wordt en het totale huidbeeld verbetert. Dit is overigens wetenschappelijk bewezen.

Beauty Angel behandelingZoals ik al zei mocht ik deze behandeling bij mijn eigen schoonheidsspecialiste ondergaan. Dat is Beautysalon Jolique in Reuver, een dorpje tussen Roermond en Venlo in. Angelique, de eigenaresse van Beautysalon Jolique, heeft de behandeling gedaan en me uitgebreid alles erover verteld. Ik ben altijd ontzettend tevreden over haar en dat is nu zeker niet anders. Daarbij is ze dit jaar ook nog eens Schoonheidsspecialiste van het Jaar geworden bij de Beauty Award!! Een tip dus als je in de buurt van Venlo/Roermond woont!


Hoe vond ik het?

Allereerst moet ik bekennen dat ik me vrij weinig had ingelezen voordat ik de behandeling onderging. Eigenlijk met een reden…ik wilde er blanco in gaan. Vaak heb je toch al een vooroordeel of een bepaald gevoel bij een behandeling. Nu had ik dit dus niet. De lamp is vrij groot en deze werd 15 minuten op mijn gezicht gezet. Heel even moest ik wennen aan het licht, maar als je je eenmaal ontspant dan is het net of je op het strand van Ibiza ligt, heeeerlijk!! Je kunt een brilletje dragen tegen het licht mocht je dat zelf comfortabel vinden, maar het is niet nodig.

Je ligt een tijdje onder de lamp, waarnaast je ook nog eens een korte bijbehorende behandeling krijgt en aan het einde eventueel een bijpassende gel/serum opgesmeerd krijgt welke de behandeling versterkt. Meteen voelde mijn huid zacht en lekker comfy aan. Mijn huid leek een stuk rustiger te zijn en poriën leken wat kleiner. Door het heerlijke warme licht ging ik volledig ontspannen de deur uit.

Beauty Angel behandelingIk heb de behandeling eenmalig ondergaan om er eens kennis mee te maken en ik heb de iets kortere variant gehad (het geeft nog meer uitgebreidere Beauty Angel behandelingen). Het effect bleef bij mij ongeveer drie weken zichtbaar en voelbaar. Erna zwakte het af. De Beauty Angel behandeling kun je ook in kuurverband doen. De resultaten zijn dan ook constant, rimpeltjes worden vermindert en ouderdoms- en pigmentvlekken worden verbleekt. Natuurlijk is dit kostbaarder, maar als ik het geld ervoor had deed ik dit zeker. Vooral als je het ook nog eens met vele andere beautybehandelingen kunt combineren en deze hierdoor ook nog eens beter effect hebben.


Beauty Angel in kuurverband

De Beauty Angel behandeling laat zich uitstekend combineren met andere behandelingen. De behandeling is door het zachte en betrouwbare licht geschikt voor bijna iedereen. Alleen personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of die bepaalde medicijnen (zoals antibiotica of Sint-Janskruid) gebruiken welke een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken moeten deze behandeling wellicht overslaan. Tevens wordt het afgeraden voor zwangere vrouwen, mensen met een lage bloeddruk en epilepsie. Zekerheid voor alles dus!

Ik vind het zeker een aanrader. De Beauty Angel behandeling die ik heb ondergaan is er al vanaf €42,50 en je kunt het dus zo duur maken als je wilt. Nu heb ik de behandeling in juni gedaan, maar door het fijne licht is het ook echt een aanrader voor in de herfst/winter als we de zon wat meer moeten missen. De Gold Collagen Booster is een gel/serum dat het effect van de Beauty Angel behandeling versterkt. Dit serum heb ik thuis ontvangen om erna te gebruiken. Binnenkort vertel ik je hier meer over en of het ook echt werkt voor mijn huid. Wil je meer info over de behandeling of een salon bij jou in de buurt zoeken waar je voor de Beauty Angel behandeling terecht kunt? Check dan even www.beauty-angel.nl.

Had jij al eens gehoord van de Beauty Angel behandeling?

– samenwerking –

7 Comments

 • Reply
  Marije
  2 augustus 2017 at 05:41

  Ik had er nog nooit van gehoord maar klinkt heerlijk

 • Reply
  Babs
  2 augustus 2017 at 07:34

  Ja, die ken ik! Dat is zo heerlijk en goed voor je huid! Zeker een aanrader!
  Babs plaatste onlangs…Mijn nieuwe Sony camera en… Ik heb jullie hulp nodig!My Profile

 • Reply
  Natascha
  2 augustus 2017 at 09:02

  Wat een bijzondere behandeling, ik had er nog nooit van gehoord. Een effect van 3 weken vind ik trouwens best lang, fijn!
  Natascha plaatste onlangs…Outfit | Autumn meets summer in the cityMy Profile

 • Reply
  Marielle
  2 augustus 2017 at 12:22

  Ik heb nog nooit zoiets als dit gedaan. Ik denk ook niet echt dat het voor mij is weggelegd eigenlijk haha. Maar wel heel leuk om over te lezen. Ik vind de layout van je blog heel erg mooi!

 • Reply
  Annette
  2 augustus 2017 at 14:59

  Lijkt me zalig, ik probeer elke 8 weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan en ze weten dat ik altijd voor iets nieuws te porren ben. Ik zal eens kijken of ze dit ook krijgen :)

 • Reply
  Sonja
  2 augustus 2017 at 18:48

  Wel van gehoord, geloof dat Mirna ook zo’n lamp in de salon heeft. Ik zat vanmorgen nog… tijd voor een behandeling Son.
  Sonja plaatste onlangs…Ouder wordende huid vraagt uw aandacht | dag- & nachtcrème | Dermatoline cosmeticMy Profile

 • Reply
  Beauty Angel Gold Collagen Booster - Zazazoo.nl | Beautyblog met een snufje fashion, lifestyle en baby&kids!
  10 september 2017 at 05:01

  […] ik weken geleden de Beauty Angel behandeling heb ondergaan, een ontzettend fijne behandeling (lees hier mijn ervaring terug). Om de effecten van de behandeling te optimaliseren is er een nieuw […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close