accessoires fashion

Shoptip: Fashion by Mellin!

Fashion by Mellin

Onlangs ontdekte ik een superleuke webshop: Fashion by Mellin. Hier worden veel verschillende items verkocht, zoals fashion, tassen, sieraden en accessoires. Stuk voor stuk lekker hip en ook nog eens heel betaalbaar. Leuk om die ene trend te shoppen waarover je misschien twijfelt en niet teveel geld voor wilt neerleggen, maar nog leuker om je winkelmandje te vullen en nog een aardig bedrag onder de streep aan te treffen.

Van broeken tot jurken en van jumpsuits tot tops, bij Fashion by Mellin kun je ontzettend veel fashion items shoppen. Met hun kleding mikken ze op een leeftijdscategorie van 14 t/m 35 jaar (yes, ik behoor er nog net toe ;-)), maar natuurlijk kun je ongeacht je leeftijd er lekker op los shoppen. Fashion items die ik heel erg leuk vind zijn o.a. deze tuniek, shorts en look-a-like leren rok. Deze laatste wil ik stiekem heel graag, want als ik er naar op zoek ben in de stad kan ik hem gewoonweg niet vinden.

Fashion by Mellin

Fashion by Mellin

Fashion by Mellin

Als het om tassen gaat ben ik van mening dat je er nooit genoeg van kunt hebben. Veel vrouwen hebben dit met schoenen, maar ik heb dat dus met tassen. Leuk om af te wisselen, al moet ik eerlijk bekennen dat ik toch een favoriet heb die vaak meegaat. De Ibiza strandtas en Ibiza clutch vind ik helemaal te gek!! Die zou ik zeer zeker in mijn collectie willen toevoegen.

Fashion by MellinFashion by Mellin

Accessoires draag ik niet zo heel veel, al vind ik deze Cat zonnebril fantastisch. De combinatie van vorm en kleur is prachtig. Hij is ontzettend hip!

Fashion by MellinKende jij Fashion by Mellin al? Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! De website is overzichtelijk en het bestelproces makkelijk. Als je voor 16.00 uur bestelt dan heb je het zelfs de volgende werkdag in huis. Supergoed dus! Het zijn kleine dingen, maar daar word ik altijd blij van. Direct shoppen? Bezoek www.fashionbymellin.nl en volg hun op Facebook en Instagram! Ook mag ik je 10% korting geven met de kortingscode BLOG17, deze is geldig tot 1 september.

Van welk fashion item kan jij heel blij worden?

– samenwerking –

3 Comments

 • Reply
  Rebecca
  8 augustus 2017 at 20:35

  Ohhh wat een ontzettend leuke items!
  Rebecca plaatste onlangs…Little Lovely Living | Hotspot in GroningenMy Profile

 • Reply
  Jouvence
  9 augustus 2017 at 19:12

  De look-a-like leren rok vind ik erg leuk!
  Jouvence plaatste onlangs…Nieuwe zonnebril van All Cheap SunglassesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close