Salt of the Earth Ocean & Coconut deodorant

Salt of the Earth Ocean & Coconut

Als je een beetje van bewuste beauty producten houdt, dan weet je vast en zeker al van Salt of the Earth. Ik schreef er ook al eerder reviews over, dus wellicht heb je die een keertje voorbij zien komen. Onlangs is de nieuwe Salt of the Earth Ocean & Coconut deodorant geïntroduceerd, waar ik je vandaag wat meer over ga vertellen.

Salt of the Earth Ocean & Coconut deodorant

De nieuwe Salt of the Earth Ocean & Coconut deodorant laat je heerlijk terugverlangen naar jouw vakantie. Hij heeft een basis van sandelhout en kokosnoot. De frisse accenten van meloen en citrus doen je denken aan de oceaan en de fijne witte stranden. Goed om te weten is dat de geur genderneutraal is, dus echt iedereen kan hem gebruiken. Ik vind de geur echt heerlijk en het klopt dat hij niet te plaatsen is in het vrouwen- of mannenhokje.

De deodorant is 100% natuurlijk en samengesteld o.b.v. minerale zouten, magnesium en aloë vera. Hij is vegan en daarmee helemaal top voor het milieu en onze wereld. Uiteraard is hij dierproefvrij en komt hij in een eco-friendly verpakking. Om nog een stapje verder te gaan is deze deodorant ook nog eens navulbaar. Zo gooien we met z’n allen nog minder afval weg!

De Ocean & Coconut deodorant beschermt de hele dag en laat geen witte strepen achter. Ideaal dus voor jouw zwarte cocktailjurkje tijdens het kerstdiner of jouw party dress voor dat ene toffe feestje. Van een deo verwacht ik altijd dat hij goed beschermd. Nare geurtjes zijn zeker niet gewenst. Heel veel bekende deo’s (zowel rollers als sprays) bevatten aluminium zouten en die zijn schadelijk voor de gezondheid. Deze Ocean & Coconut deodorant is dus zeker een goed en gezonder alternatief! Deze nieuwe deo kost €6,48 voor de roller en €6,99 voor de spray. Een navulling van 500 ml. kost €26,70. Hij is verkrijgbaar bij Biggreensmile.nl.

Welke deodorant gebruik jij op dit moment?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *