Review: Olay Regenerist Ultra Rich

Olay Regenerist Ultra Rich

Olay Regenerist Ultra Rich is een nieuwe crème en uitermate geschikt voor een droge tot superdroge huid. Met name in deze tijd van het jaar moeten we deze huidtypes extra goed verzorgen. Deze nieuwerd heeft een extra diepe hydraterende verzorging. 

Olay Regenerist Ultra Rich

Je elke dag mooi en rijk voelen, dat willen we allemaal. Dat kan nu met deze nieuwe crème van Olay. Hij geeft een extra diepe hydraterende verzorging waardoor elke huid weer straalt. De unieke formule bevat niacinamide, peptiden en sheaboter. Peptiden zorgen ervoor dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels wordt beperkt. Niacinamide, (vitamine B3) vermindert oneffenheden en het ontstaan van rimpels. Sheaboter staat erom bekend dat het hydrateert en verzachtend werkt. 

Deze nieuwe crème komt in een kenmerkende verpakking. Olay laat zich altijd zien met rood en ook hierbij is dat het geval. Zowel in het doosje als in het potje. Het potje zelf is van hard plastic en ziet er lekker mooi en luxe uit. Zeker prima voor op de badkamer!

De textuur van deze nieuwe Olay Regenerist Ultra Rich is rijk. Ik heb zelf een normale huid, maar zelfs bij mij past hij goed. Zo uit het potje lijkt het heel dik, maar op je huid smelt het lekker weg. Hierdoor smeert het heel erg fijn. Opvallend is dat het heel goed en snel intrekt. Een echte rijke crème doet dat namelijk niet altijd. Nog een heel fijn voordeel is de heerlijke bloemige geur! De crème houdt mijn huid de hele dag gehydrateerd en soepel, heel fijn!

De nieuwe Olay Regenerist Ultra Rich is een dikke aanrader voor de winter. Hij is verkrijgbaar in een geparfumeerde en een ongeparfumeerde variant. Een potje heeft een inhoud van 50 ml. en kost €39,99. Hij is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat en online te bestellen bij o.a. Etos.nl en Kruidvat.nl.

Smeer jij in de winter met een rijke crème?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *