Review: Betty Barclay Pure Sun

Betty Barclay Pure Sun

In het kader van nieuwe zomergeuren is er Betty Barclay Pure Sun. Deze geur ziet er niet alleen zomers uit, hij ruikt ook zo. Denk aan de warme zon op je huid, de geur van het strand en het geluid van de zee. Niets vertaalt deze geur beter dan dat. Benieuwd naar de geurnoten? Ik vertel het je vandaag!

Betty Barclay Pure Sun

Betty Barclay Pure Sun is een vrij nieuwe geur. Hij is dit voorjaar gelanceerd en komt daarmee op een perfect moment voor de zomer. De geur is ontworpen voor de zelfbewuste vrouw en straat emotionele sensualiteit uit, geïnspireerd door de zomer, zon en het strand. De vrouw die deze geur draagt houdt van de geur van zonnebrandcrème op haar huid en het zand onder haar voeten. Ding ding ding, that’s me

De flacon komt in een doosje al net zo zomers. Als het in de schappen zou staan trekt het zeker mijn aandacht. Het verhaal erachter weet ik niet, maar het lijkt alsof het de zonnestralen zijn en wellicht de ondergaande zon. De kleuren zijn in ieder geval fantastisch. De flacon heeft dezelfde mooie zomerse kleuren en een wat aparte vorm. Zeker leuk!

De geur van Betty Barclay Pure Sun is heerlijk. Het is zomer in een flesje en ergens hebben ze de geur van zonnebrand erin weten te verwerken. Heel speciaal! Voor mij roept het dan ook echt meteen hele fijne zomerse vakantieherinneringen op. 

De geurnoten van Betty Barclay Pure Sun openen met diamantorchidee, magnolia en woestijngoud. Het hart bestaat uit lotusbloem, neroli en zeldzame roze appelbloesem. De geur heeft basisnoten van benzoë, sandelhout en hinokihout. Hierdoor blijft de geur zacht en warm en heerlijk aanwezig, de hele dag!

Ik denk dat het wel duidelijk mag zijn dat ik er weer een favoriet bij heb. Betty Barclay Pure Sun is onmisbaar voor de echte zomerliefhebbers! Ondanks dat het een eau de toilette is, blijft hij heerlijk lang en intens geuren. Hij is verkrijgbaar in meerdere inhoudsmaten. Ik ontving bijvoorbeeld 20 ml. die €19,95 kost.

Welke geur is jouw favoriete zomergeur?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *