face skin

Reinig je huid met de Biodermal reinigers!

Biodermal reiniging

Elke ochtend en avond je huid reinigen is heel belangrijk. Bij Biodermal weten ze dit ook en bieden ze voor elke huid en voor ieder zijn wens een geschikte gezichtsreiniger. Vandaag laat ik je twee Biodermal reinigers zijn die ik graag gebruik.

Biodermal reinigersAlle Biodermal reinigers reinigen de huid diepgaand, maar op milde wijze zodat de verzorging beter door de huid kan worden opgenomen. Het resultaat is een stralende huid wat iedereen wel wilt. Mijn favoriete product op het gebied van gezichtsreiniging is een micellair water. Heel tof dat Biodermal dat ook in hun collectie heeft.

Biodermal reinigersHet micellair water van Biodermal is mild voor de huid, maar reinigt evengoed erg goed! Ik verwijder er mijn make-up mee in de avond en in de ochtend ontdoe ik mijn huid van onzuiverheden van de nacht. Het werkt ontzettend goed en verwijdert alles wat je maar zou willen, zelf waterproof make-up. Daarbij is het parfumvrij, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Een flacon heeft een inhoud van 200 ml. kost €12,49.

Biodermal reinigersDaarnaast heb ik ook nog de reinigingsmousse van Biodermal getest, een product dat ik zelf erg fijn vind om te gebruiken onder de douche. Voordat ik ga douchen reinig ik mijn huid namelijk niet en een mousse is dan ontzettend fijn om tijdens het douchen te gebruiken.

Biodermal reinigersHet fijne pompje is onmisbaar bij een mousse, want dat zorgt er namelijk voor dat het water in het flesje omgevormd wordt door een schuimend mousse. Ik gebruik drie pompjes voor mijn gezicht en hals. Het voelt zacht aan op je huid, reinigt ook weer erg goed en spoelt goed af. Helemaal top! Een flacon heeft een inhoud van 150 ml. en kost €12,49.

Naast deze reinigers zijn er nog meer reinigers in het assortiment van Biodermal. Denk hierbij aan een melk, lotion en facewash. Shop tip: bij Etos is Biodermal t/m 24 september in de actie en shop je deze producten 1+1 gratis! Voor meer info over het merk is er Biodermal.nl.

Welk soort gezichtsreiniger gebruik jij het liefst?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 Comments

 • Reply
  Simone
  13 september 2017 at 08:28

  Oooh wat een goede actie, lief dat je dat deelt! Zag nog veel meer goede deals bij Etos dus daar moet ik maar eens even een bezoekje aan brengen!
  Simone plaatste onlangs…Shopping: Aliexpress aankopenMy Profile

 • Reply
  Marije
  13 september 2017 at 08:41

  Biodermal is een super fijn merk. Heb nog niet de reinigers geprobeerd maar dat wil ik nu zeker doen.

  Ik gebruik onder de douche vaak een simpele gel of lotion en daarna altijd een miscellair water.
  Marije plaatste onlangs…Weekly Picture Wednesday: Week 36 – 2017My Profile

 • Reply
  Sonja
  13 september 2017 at 18:52

  Ik wist niet dat Biodermal dit in het assortiment heeft!
  Sonja plaatste onlangs…Zichtbare ‘briljante’ huidverbetering | Hannah huidcoachMy Profile

 • Reply
  Babs
  13 september 2017 at 19:53

  Dat is ook nieuw voor mij, ik had deze nog niet gespot. Klinkt top!
  Babs plaatste onlangs…Dr. Pierre Ricaud: Body Balm en Nagellak -ReviewMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close