Over mij

Mijn naam is Jolanda Janssen en ik benΒ 31 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en sinds 2010 woon ik samen met mijn man in Belfeld. Dit is een klein, maar gezellig dorpje in de buurt van Venlo. Officieel heet ik tegenwoordig overigens Jolanda Caris-Janssen, in de zomer van 2014 zijn we namelijk getrouwd! Deze zomer was bijzonder speciaal, omdat toen ookΒ onze dochter Benthe geboren werd. Sinds eind maart 2017 is ons gezinnetje compleet en hebben we er een prachtige zoon, Brody,Β bij gekregen.

Mijn passie voor schrijven begon al jaren geleden. Tijdens mijn studiejaren kreeg ik vaker complimenten over gemaakte teksten en vond ik het erg leuk om tekstueel bezig te zijn. Met een passie voor beauty vormde dit de perfecte combinatie om een beautyblog te beginnen. Na mijn afstuderen in 2012 ben ik dan ook Zazazoo.nl begonnen.

Wat begon als een kleine hobby is uitgegroeid tot iets groters. Ik schrijf dan nu ook niet meer alleen over beauty, maar ook regelmatig over fashion, lifestyle, baby en kids. Beauty blijft wel mijn core business en mijn grootste passie, dus dit blijft de boventoon voeren. Ik besteed dagelijks veel tijd in Zazazoo.nl en doe dit natuurlijk met plezier! Van het schrijven van artikelen en reviews tot het maken van productfoto’s, het testen van nieuwe producten en het bezoeken van persevents, ik doe het allemaal met liefde! Dat moet ook, want zonder liefde is er geen klik en krijg je niets van de grond. Do everything you do with passion!

Naast schrijven ben ik vanzelfsprekend veel met dochter- en zoonlief bezig, kijk ik graag films en ga ik er graag op uit met ons gezin. In het verleden hebben mijn man en ik geweldige vakanties beleefd. Helaas is deze sightseeing voorlopig voorbij, maar vullen we dit in met leuke uitjes.

Kenmerkend voor mij zijn skinny jeans, basic top en natural make-up. Ik ga de deur niet uit zonder foundation, eyeliner en mascara! Hakken? Die behoren tot het verleden! Hoezo je voeten (en ziel) kwellen, terwijl dat helemaal niet nodig is?!

Mijn toekomstbeeld? Daar houd ik me niet zo mee bezig. Veel liever doe ik nu de dingen die ik leuk vind en waar ik plezier in heb en gelukkig van word. Natuurlijk hoop ik nog lang bezig te kunnen zijn met Zazazoo.nl, maar bovenal wil ik…genieten!

About me

Close