eyes skin

Opgewekte ogen met de nieuwe Sans Soucis DD Concealer

Sans Soucis DD Concealer

Je kent het vast wel…na een iets te lange avond heb je de volgende ochtend flinke wallen onder je ogen. Naarmate je ouder wordt komen er vaak ook nog eens donkere kringen om de hoek kijken en fijn lijntjes/rimpels. Om dit te camoufleren is er de nieuwe Sans Soucis DD Concealer. Het camoufleert niet alleen, maar verzorgt ook nog eens de tere huid rondom je ogen.

Sans Soucis DD ConcealerAls ik geen make-up draag ben ik soms echt een zombie met mijn ogen. Ze zien er moe uit en hebben ietwat donkere kringen. Ondanks de moeheid heb ik (thank god!) nooit echt last van wallen onder mijn ogen, dus dat scheelt enorm. De donkere kringen kan ik vanaf nu goed camoufleren met de Sans Soucis DD Concealer, een multifunctioneel product met zelfs een SPF10 erin verwerkt.

Sans Soucis DD ConcealerHet product zit in een kleine tube met rollerbal. Dit is niet alleen fijn met aanbrengen, maar werkt ook nog eens lekker verkoelend op wallen en puffy ogen. Zeker fijn dus en een echte opkikker!

De licht reflecterende kleurpigmenten in deze concealer camoufleren kleine oneffenheden. Hierdoor ziet je huid rondom je ogen er jonger en frisser uit. Mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden verbetert de huidstofwisseling en abrikozenpitolie heeft een verzorgend effect en vermindert droogtelijntjes. Een combinatie van gestabiliseerd vitamine C en vitamine E, ondersteund door een effectieve en krachtige peptide, gaat oxidatieve stress tegen dat zorgt voor vroegtijdige huidveroudering. En alsof dit alles nog niet genoeg is geeft hyaluronzuur een echte vochtboost aan de gevoelige oogcontouren. De toegevoegde SPF10 beschermt tegen schadelijke UV-stralen, iets dat vaak vergeten wordt voor oogverzorging, maar zeker erg belangrijk is.

Sans Soucis DD ConcealerVoordat je meteen begint met rollen rondom je ogen is het belangrijk om even stil te staan bij hoe je het product eigenlijk aanbrengt. Doe je dit enkel in een half cirkeltje (dus alleen op de donkere kringen) dan heb je grote kans op een Donald Trump effect. Hierbij zie je duidelijk de concealer en vloeit het product niet echt over in je gewone make-up. Je brengt deze concealer namelijk het beste puntvormig aan, waarbij je een soort driehoek op zijn kop maakt onder je ogen (v-vorm). Begin bij de binnenhoek van het oog en werk naar de buitenhoek van het oog. Dan richting de neusvleugels en terug naar de binnenhoek van het oog. Waarom een v vraag je je misschien af? Eigenlijk heel simpel, zo kun je het product namelijk goed blenden met je foundation en krijg je een egaal en mooi resultaat.

Deze Sans Soucis DD Concealer kun je overigens nog op meerdere manieren gebruiken:

 • Voor een heldere look, breng je hem aan in de binnenste hoek van het oog, in het midden van het bovenste ooglid en onder je wenkbrauwbot.
 • Om uitlopen van de lipstick te voorkomen kun je de concealer aanbrengen rond de contour van je lippen.
 • Met de concealer accentueer je en perfectioneer je je wenkbrauwen door hem boven en onder je wenkbrauwen aan te brengen.
 • Uiteraard kan het ook worden gebruikt als snelle en makkelijke concealer van oneffenheden op de rest van je huid.

Sans Soucis DD ConcealerDe Sans soucis DD Concealer is verkrijgbaar in twee tinten: Light en Dark. Zelf heb ik de Light ontvangen en die is perfect voor mijn huid. De tube lijkt klein, maar aangezien je telkens maar een beetje nodig hebt doe je er vrij lang mee. Het heeft een inhoud van 8 ml. en kost €21,-.

Heb jij wel eens last van wallen en/of donkere kringen onder je ogen?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 Comments

 • Reply
  Marije
  17 juni 2017 at 06:24

  Wat een goede tips qua aanbrengen! Ben benieuwd naar deze concealer. Helemaal door het rollerballetje lijkt hij mij super fijn.
  Marije plaatste onlangs…Zen Saturday: Woman Crush Hermina de VriesMy Profile

 • Reply
  Mariska
  17 juni 2017 at 13:55

  Ik heb zooo donkere kringen van mezelf he, vreselijk. Gelukkig bestaan er dit soort producten!
  Mariska plaatste onlangs…Voor de holo-fans: holografische make-up!My Profile

 • Reply
  Annette
  17 juni 2017 at 16:39

  Ik vind zo’n bolletje altijd wel fijn, ik heb nu een oogcreme met zo’n bolletje werkt lekker makkelijk
  Annette plaatste onlangs…Zee collageenMy Profile

 • Reply
  Annika
  17 juni 2017 at 19:47

  Die ziet er erg interessant uit, misschien maar een keer proberen, ik heb al jaren donkere kringen onder mijn ogen die zich moeilijk laten wegwerken.
  Annika plaatste onlangs…The Ordinary. Colours Coverage FoundationMy Profile

 • Reply
  Babs
  18 juni 2017 at 07:26

  Zoiets kan ik nu helemaal wel gebruiken, ik kon vannacht weer niet slapen, ben nog wakker…vreselijk gewoon.
  En vandaag zal ik er niet echt fris en fruitig bijlopen…
  Babs plaatste onlangs…KeeK op de WeeK 24- BBQ, Bobbie, Bierbrood en (zwem) BadMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close