lifestyle

Mijn nieuwste bloghoek aanwinst: een supergave industriële bureaulamp!

LichtXpert

Momenteel is mijn bloghoek/werkhoek op zolder bijna helemaal af. Vorige week hebben we nog een nieuw bureau gekocht, maar wat nog ontbrak was een goede en toffe lamp. Mijn hoekje op zolder staat in de dakkapel, daar is plaats en heb ik mooi natuurlijk licht om foto’s mee te kunnen maken. Toch wilde ik nog graag een mooie bureaulamp om ook in de avonden en donkere dagen goed te kunnen werken. Ik kreeg er een van LichtXpert, een gave industriële bureaulamp!

Binnenkort laat ik jullie nog mijn uitgebreide bloghoek zien, maar voor vandaag houd ik het bij de lamp, want die is PRACHTIG! Zelf houd ik echt van het industriële stijltje en het liefste zou ik onze woonkamer helemaal opnieuw in die stijl inrichten. Helaas is mijn man er niet zo’n fan van, dus moeten we compromissen sluiten. Gelukkig kan ik voor mijn bloghoek wel voor mijn eigen wensen gaan, dus koos ik deze Scandinavische Robusto bureaulamp in het mintgroen.

LichtXpertEenmaal thuis geleverd, en dat was supersnel binnen één dag, schrok ik wel wat van de grootte. Ik had hem namelijk veel kleiner verwacht en had helemaal niet gekeken naar de afmetingen. Niet dat dat erg is, want nu met mijn nieuwe bureau heb ik plaats genoeg. Achteraf ben ik er ook wel erg blij mee, want zo komt de lamp nog beter tot zijn recht.

LichtXpert

LichtXpert

LichtXpertHet ontwerp is echt heel mooi en natuurlijk met al dat hout en mintgroene metaal. Leuk is dat je de lamp zelf kunt stellen door de wieltjes wat los te draaien, de lamp zo te zetten zoals je wilt en vervolgens weer vast te draaien. Heel simpel eigenlijk, maar dat maakt het juist mooi.

LichtXpertDe kap is vrij groot en wit van binnen en dat is best fijn. Het licht wordt zo nog beter weerkaatst en is lekker licht. Ik heb er een lampje ingedaan dat niet echt een spaarlampje is, maar ook weer niet het volledige wattage gebruikt dan dat het licht geeft. Beetje energiezuinig!

LichtXpertIk ben echt helemaal weg van deze Scandinavische Robusto bureaulamp. Het gekozen materiaal, de kleuren en de manier van verstellen is gewoon ontzettend mooi! Hij is vrij groot ja, maar of ik dat erg vind? Helemaal niet! Telkens als ik nu de zolder op kom moet ik er even naar kijken, haha.

Binnenkort laat ik je mijn complete bloghoek zien. Hij is nog niet helemaal af, dus wellicht dat het nog eventjes duurt. Wil je ook zo’n stoere lamp, die je bijvoorbeeld ook heel mooi in je woonkamer kan zetten als leeslamp? Check dan eens de bureaulampen van Directlampen.nl. Hij kost €74,95 en bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb je hem de volgende dag al in huis!

Wat vind jij van een industriële look in je interieur?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 Comments

 • Reply
  Eveline Fleur
  10 september 2017 at 16:36

  Woow wat een prachtige lamp! Ik vind vooral de kleur erg mooi <3

 • Reply
  Natascha - BeautyOpinie
  10 september 2017 at 20:04

  Mooi Jolanda! Ik ben gek op die stijl, wij hebben zo’n lamp boven de eettafel.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close