Nieuw & review: Mugler Alien Goddess

Mugler Alien Goddess

De oh zo bekende en populaire geur Alien van Mugler heeft een nieuwe lancering gekregen. Nieuw is namelijk Mugler Alien Goddess, een houtachtige en bloemige geur die ook weer heel speciaal is. Bovenal is hij, net zoals de originele geur, zeer verslavend! Benieuwd naar welke geurnoten er allemaal in zitten? Je leest het vandaag!

Mugler Alien Goddess

Mugler Alien Goddess, het is natuurlijk al een geweldige naam om mee te beginnen. Het straalt luxe uit en dat is precies wat je met deze geur bereikt. Het geeft je een gevoel van luxe en mogen wezen. De flacon is qua design bijna hetzelfde als de originele Mugler Alien geur, alleen is de kleur nu anders en de bovenkant verschilt wat. Hij is goudachtig met een gouden juweel bovenaan. Een plaatje als je het mij vraagt en ook zeker een blikvanger op je badkamer (en stiekem ook in je interieur). Ik kan hier naar blijven kijken en het blijven fotograferen. 

Geurnoten

De geurnoten zijn weer heerlijk. Natuurlijk heeft hij een klein tikkeltje nostalgie, maar er is genoeg nieuws te beleven in deze geur. Zo bevat hij Madagascar vanille, bergamot, Indische jasmijn en cashmeran. Een heerlijke combinatie van luxe geuren die het samen echt heel goed doen. Het is een houtachtige en bloemige geur die heel verleidelijk is en je een sensueel gevoel geeft. 

Ik ben helemaal weg van deze nieuwe geur en heb er weer een nieuwe favoriet bij. Hij is geweldig, ruikt lekker intens maar niet te, straalt luxe uit, geeft je een fijn gevoel en hij blijft de hele dag geuren. Daarbij ziet hij er onwijs mooi uit, dus zeker een geurentip!!

De nieuwe Mugler Alien Goddess is een eau de parfum en dat is fijn, want zo blijft de geur net wat langer geuren en is hij wat intenser dan een eau de toilette. Hiermee is hij overigens ook wel duurder, maar hé…een goede investering in jezelf kan nooit kwaad! Deze nieuwe geur komt in verschillende inhoudsmaten en shop je bij Notino. Een flacon van 30 ml. kost €64,40, 60 ml. (deze heb ik) kost €90,70, 90 ml. €113,40 en 100 ml. €96,50. Dat laatste lijkt wat gek, maar de 100 ml. variant komt niet in deze mooie flacon. Hou daar dus rekening mee ;-). Ook is er nog een travelsize van 10 ml. voor €25,-.

Zou jij deze nieuwe Muglier Alien geur willen proberen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *