New fragrance: Kate Spade New York

Kate Spade New York

Kate Spade kennen jullie denk ik allemaal wel. Sinds kort lanceert het merk een nieuwe geur, geïnspireerd door de symbolen van het populaire Amerikaanse modemerk. De geur heet Kate Spade New York en is onwijs vrolijk en vrouwelijk. Benieuwd naar deze geur? Ik review hem vandaag!

Kate Spade New York

Kate Spade is een onwijs populair modemerk in Amerika. Het bestaat al sinds 1993 en is begonnen met 6 handtassen. Tegenwoordig is het merk een wereldwijd fashion- en stijlhuis met handtassen, kleding, sieraden, schoenen, geschenken, woonaccessoires en meer.

De nieuwste geur Kate Spade New York is vrouwelijk en staat voor onafhankelijkheid. Iets dat natuurlijk erg goed bij New York past. Niet voor niets speelt de campagne zich dan ook af in New York, iets waar ik de reiskriebels van krijg en het liefst morgen weer heen wil gaan, maar dat terzijde. De geur is sierlijk en vol energie. Het is een eau de parfum, wat wilt zeggen dat hij iets intenser is dan een eau de toilette en daarmee ook veel langer blijft geuren. Je hebt er dus langer plezier van.

De flacon is geweldig mooi. Het design is strak en modern met zachte lijnen. De flacon zelf is rond en de cap wordt gevormd door een ring in de kenmerkende kleur roze. Hierop staat het schoppen-logo in het goud, het logo dat ook weer Kate Spade uitschreeuwt. De flacon zit in een even zo mooi doosje, ook weer erg vrouwelijk en heel erg vrolijk!

Dan de geur, want die is ZO fijn! De geur behoort tot de bloemige en fruitige geuren met geurnoten als aardbei, roos, bergamot en fresia’s. Normaal gesproken ben ik niet zo van deze op en top vrouwelijke geuren, maar deze is zeker een blijvertje. Hij is fris, vrolijk, intens en ook wat sexy.

De nieuwe Kate Spade New York is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten. Een flacon van 40 ml. kost €41,-, 60 ml. kost €65,- en 100 ml. kost €85,-. Er is ook een fijne bodylotion van verkrijgbaar om ook je lichaam helemaal te hullen in deze fijne geur. De geur is vanaf deze maand exclusief verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

Kende jij Kate Spade al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *