Miss Sporty Insta Glow

Miss Sporty komt met twee nieuwe producten, de Miss Sporty Insta Glow Concealer en Mosaic Powder. Beide producten geven je huidje een egale gloed waardoor je geen welbekende Instagramfilter mee nodig hebt om oneffenheden te verbergen. De minicollectie is leuk en speels en heeft vrolijke kleurtjes, lekker passend bij het lenteseizoen.

Met de Miss Sporty Insta Glow Concealer verberg je oneffenheden in je gezicht zodat je een mooi egaal resultaat hebt om op verder te werken. Concealer is iets dat ik niet altijd los gebruik, omdat ik vaak foundations heb waar concealer in verwerkt zit. Voor de wat lichtere foundations is een aparte concealer wel erg fijn, omdat je dan toch net wat meer oneffenheden weggewerkt krijgt. Denk hierbij aan rode plekjes in je gezicht en donkere kringen rondom je ogen.

Het product zit verpakt in een welbekende huls dat veel concealers hebben. Onderaan draai je het product als het ware omhoog door het borsteltje heen. De eerste keer moet je altijd supervaak draaien, ook hierbij. Daarna niet meer, dan komt er genoeg product uit om mee te werken.

De textuur voelt lekker licht aan op je huid en laat zich goed aanbrengen. Breng het product alleen aan op de plekken waar het echt nodig is. Hij verbergt oneffenheden goed en geeft een mat resultaat, erg fijn! De Miss Sporty Insta Glow Concealer kost €2,99.

Dan is er nog de Miss Sporty Insta Glow Mosaic Powder. Dit poeder breng je aan op glimmende plekjes die je liever mat wilt hebben. Hij bestaat uit meerdere kleuren waardoor je wat meer contrast aanbrengt in je gezicht. De kleurtjes zijn overigens lekker fotogeniek en vrolijk. Dat maakt het geheel al een plaatje.

Ook kun je het zachte poeder aanbrengen over je gehele make-up om zo een matte finish te creeren. Wees er niet te scheutig mee, gebruik het met mate! De Miss Sporty Insta Glow Mosaic Powder kost €4,49.

Deze twee nieuwe Miss Sporty Insta Glow producten bevallen me zeer goed. Vooral de concealer ga ik strakjes vaker gebruiken als ik een lichtere formule foundation draag die niet alles verbergt. De producten voelen fijn aan op je huid en zijn ook nog eens lekker budgetvriendelijk. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist.

11 gedachten over “Miss Sporty Insta Glow”

  1. Oeh,… het is dat Miss Sporty voor mij altijd zo kinderlijk lijkt, maar soms zwicht ik voor hun spulletjes als overjarige puber. Die poeder wil ik voor de prijs best eens testen!

  2. Ik was laatst op zoek naar mijn concealer en ik kan hem nergens vinden. Maar hij is vast ook over de datum. dus deze post komt als geroepen. Ik ga eens kijken voor deze concealer, voor de prijs hoef ik het niet te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *