brows eyes lips make-up

Make-up: NYC Showtime

NYC Showtime

Het make-upmerk NYC zul je vast en zeker kennen. Het biedt budget producten voor een mooie en eigentijdse look. Ze hebben ontzettend veel producten in hun assortiment en nu is er ook nog eens NYC Showtime bijgekomen. Vandaag laat ik je drie producten zijn uit de NYC Showtime collectie, waarmee je je lippen, wimpers en wenkbrauwen aandacht kunt geven.

NYC ShowtimeDe NYC Showtime Clump Free mascara belooft, zoals de naam al zegt, geen klontjes te vormen aan je wimpers. Klontjes kunnen echt niet, ik ga er eigenlijk altijd wel van uit dat elke mascara klontvrij is. Toch kom je er helaas nog regelmatig tegen die dat wel doen.

NYC ShowtimeHet borsteltje van deze mascara is vrij dun en de haartjes vrij kort. Sommige meiden zweren hierbij, ik helaas niet. Ik heb korte en vrij rechte wimpers en borsteltjes als dit doen vrij weinig voor me. Omdat ik altijd twee laagjes aanbreng, ben ik ook bang dat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken door het borsteltje.

NYC ShowtimeDit is het resultaat van de mascara na een middag dragen. Zoals je ziet zit er weinig krul in (terwijl ik altijd een wimperkruller gebruik) en doet het niet zo heel veel voor mijn wimpers. De mascara klontert zeker niet, dus die claim komen ze na, maar stiekem is daarmee ook alles gezegd. Wat het wel doet, en dat is jammer, is dat het na verloop van de dag wat stukjes verliest en je van die gekke dingetjes onder je ogen krijgt. Jammer! De NYC Showtime kost €1,99.

NYC ShowtimeDagelijks doe ik mijn wenkies, dus een goed product hiervoor is echt belangrijk. Normaal gesproken gebruik ik de dip pomade van Christian Faye, maar natuurlijk gaf ik deze NYC Showtime Brow Styling Gel een kans. Ik kreeg hem in de kleur 002 medium/deep. Voor een medium kleur vind ik het best donker.

NYC ShowtimeHet borsteltje stelt me wat teleur. De haartjes zitten best wel dicht bij elkaar waardoor het naar mijn mening niet goed de haartjes kan voorzien van een gelijkmatig resultaat. Het loopt wat spits toe, wat wel weer fijn is met aanbrengen. Helemaal onder de indruk ben ik helaas niet. De kleur past niet zo goed bij me en wat ik al dacht, het borsteltje werkt voor mij niet zo helaas. De gel blijft overigens wel de hele dag zitten, maar is niet waterproof. Deze NYC Showtime Brow Styling Gel kost €3,49.

NYC ShowtimeTot slot de NYC Showtime Expert Last lipstick. De verpakking is leuk met de ietwat doorzichtige dop. De kleur die ik ontvangen heb is vrij donker. Zoals de naam aangeeft belooft hij langere tijd goed op je lipjes te blijven zitten.

NYC ShowtimeOp mijn arm is de kleur wat lichter dan op de lippen. Dat komt natuurlijk omdat de huid van je lippen sowieso al wat donkerder is. Wel merk ik dat de lipstick heel fijn smeert en romig is. Bij een kleur als dit moet je wel echt een primer gebruiken, want door de romigheid van de lipstick kan het resultaat wel eens wat vlekkerig ogen. Met een primer los je dat eenvoudig op.

NYC ShowtimeDe kleur op je lippen is erg mooi. Het is een donkerrode kleur die heel mooi is voor het najaar en met de feestdagen. Hierboven heb ik overigens geen primer gebruikt, maar het product wat dikker aangebracht. Op zich werkt dat ook, maar als je dan wat eet of drinkt gaat het er ontzettend snel van af. Of hij echt lang blijft zitten met een primer? Wel langer dan zonder primer, maar na een hapje en drankje vervaagt hij toch wat. Deze NYC Showtime Expert Last lipstick kost €1,90 en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

NYC ShowtimeHier zie je mijn complete look met de producten. Mijn favoriet is de lipstick, mooi en ook lekker budget! Wil je deze NYC Showtime producten zelf ervaren? Je shopt ze onder andere bij Kruidvat en op www.kruidvat.nl.

Kende jij NYC Showtime al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

1 Comment

 • Reply
  Annette
  8 september 2017 at 15:54

  Staat je goed die lipstick.
  Annette plaatste onlangs…ComputerbrilMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close