lips

Kissable lips met Eos Visibly Soft

Eos Visibly Soft

Eén van de meest voorkomende problemen met onze lippen is dat factoren als de luchtvochtigheid, koude lucht en zonlicht er het hele jaar door voor kunnen zorgen dat ze droog worden. Dat kan vervelend en ook pijnlijk zijn, maar bovenal ziet het er niet uit. Zelf heb ik er regelmatig last van helaas, maar met Eos Visibly Soft is dat nu voorbij. De rijke formule zorgt er direct voor dat je lippen zichtbaar zachter zijn!

Eos Visibly SoftDe Eos Visibly Soft lip balms zijn verkrijgbaar in drie smaakjes. Ik heb ze maar liefst alle drie mogen ontvangen en stiekem zijn ze allemaal heerlijk! Ze hebben een langdurig effect en zitten vol met natuurlijke ingrediënten die je lippen een echte boost geven en ultra-gehydrateerd houden. De lippenbalsems zijn te herkennen aan de unieke verpakking; de ‘swirls’ verwijzen naar de boterachtige formule van de lipbalm en de zachte kleuren doen denken aan de schoonheid van zachte, soepele lippen.

Eos Visibly SoftEos Visibly Soft Coconut Milk ruikt en smaakt heerlijk naar kokos. Niet alleen heerlijk zomers en tropisch, maar ook nog eens lekker kalmerend.

Eos Visibly SoftAls echte roze fan springt deze Coconut Milk er voor mij natuurlijk helemaal uit. Niet alleen goed voor je lippies dus, ook fijn voor het oog!

Eos Visibly SoftAls tweede is er de Eos Visibly Soft Blackberry Nectar. Om de een of andere reden laat dit geurtje en smaakje me meteen aan het najaar denken. Geen idee hoe dat komt overigens, want minder lekker maakt het het absoluut niet.

Eos Visibly SoftOok deze lipbalm voedt je lippen intensief en bevat alleen de beste ingrediënten. Het paarse kleurtje verwijst goed naar de blackberries en is tevens weer prettig om te zien.

Eos Visibly SoftTot slot de Eos Visibly Soft Vanilla Mint. Dit geurtje en smaakje is er een die bijna iedereen wel lekker zal vinden denk ik. Bijna iedereen houd namelijk wel van vanille en de frissere mint geeft het net een twist. Lekker!

Eos Visibly SoftOf deze Eos Visibly Soft lip balms mijn lippen ook echt zachter maken? Zeker weten! Ze smeren ontzettend fijn en geven je lippies meteen een verzorgd en zacht gevoel. Ze bevatten alledrie natuurlijk voedende oliën, shea boter, cacaoboter en vitamine E, welke vol zitten met antioxidanten. Eos Visibly Soft is petrolatum-, parabenen- en glutenvrij en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op www.douglas.nl. Ze kosten €5,99 per stuk.

Heb jij ook wel eens last van droge lippen?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

17 Comments

 • Reply
  Marije
  19 juni 2017 at 06:03

  Vanilla mint is mijn favoriet. Ooit door iemand voor mij meegenomen uit Amerika. Kan niet meer zonder
  Marije plaatste onlangs…Briefgeheimen: Zelf liefde en prinsen op het witte paardMy Profile

 • Reply
  chucky1012
  19 juni 2017 at 06:48

  Ze zien er schattig uit.

 • Reply
  Aukje
  19 juni 2017 at 08:30

  Die verpakkingen zien er al zo mooi uit. En ik ben behoorlijk fan van fijne lippenbalsem, heb die ook door het hele huis liggen. :)
  Aukje plaatste onlangs…Slow TVMy Profile

 • Reply
  Teddy
  19 juni 2017 at 09:56

  Oh deze lijken me erg fijn! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!
  Teddy plaatste onlangs…De meest gelezen blogposts van het 3e jaar A Beauty Day + winMy Profile

 • Reply
  Babs
  19 juni 2017 at 11:50

  Ik heb met dit warme weer enorm last van droge lippen. Geen velletjes maar toch. De Coconut milk zou ook mijn favoriet zijn!
  Babs plaatste onlangs…Soleil d’été by CATRICEMy Profile

 • Reply
  Annette
  19 juni 2017 at 12:58

  Ik vind de EOS balletjes wel fijn maar er blijft altijd enorm veel in de ‘huls’ zitten die je dan vervolgens met je vinger (ons ben zuunig) eruit moet halen. Dat vind ik een groot nadeel maar de verpakking wel wel super cute.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  19 juni 2017 at 14:40

  Wat een schattige balletjes! Ik heb meestal last van schrale lippen in de winter. In de zomer niet zo echt eigenlijk.
  Ik volg Annette wel een beetje, lijkt me wel een hele verpakking! Maar ze zijn echt wel schattig!
  Ilse van Kreanimo plaatste onlangs…LOVY luxe kindersieraden – kreatieve kronkelsMy Profile

 • Reply
  Mylou
  19 juni 2017 at 14:51

  Ohh die lijken me fijn! Ik ben een echte lippenbalsem smeerder, vooral Coconut Milk lijkt me een topper.
  Mylou plaatste onlangs…eBay finds #1My Profile

 • Reply
  Sofie
  19 juni 2017 at 15:02

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik heb alle 3 deze balsems en ik vind ze erg fijn.

 • Reply
  Joanna
  19 juni 2017 at 15:53

  Oh deze balsems kende ik nog niet. Bedankt voor het delen! Ga ze zeker proberen met dit weer heb ik erg vaak last van droge lippen.

 • Reply
  Rebecca
  19 juni 2017 at 17:28

  Soft vanilla mint klinkt zooo lekker! Wat zijn ze toch leuk om te zien!
  Rebecca plaatste onlangs…Davidoff Cool Water PACIFIC Summer editionMy Profile

 • Reply
  Sonja
  19 juni 2017 at 17:40

  Ze zijn heeeeeeeerlijk! Ik ben echt kokos fan!
  Sonja plaatste onlangs…Met mijn blauwe kijkers in een paars look | 04 Luxe Lilacs | Max FactorMy Profile

 • Reply
  Sanne
  19 juni 2017 at 17:49

  ik zou eerder gaan voor de paarse variant. Of voor de kokos variant, grote fan van. Ze zijn echt wel te leuk en te schattig. 😉

 • Reply
  Lonneke
  19 juni 2017 at 18:51

  Deze lijken mij echt supper fijn en ik zou nu voor de kokos gaan. Prachtige foto’s heb je gemaakt!
  Lonneke plaatste onlangs…Happy List #5, Nieuwe Baan, Uitstapjes & BlogkamerMy Profile

 • Reply
  priscilla
  19 juni 2017 at 19:14

  Ik vind ze ook echt heel fijn, zeker ook nu met de warme zon!
  priscilla plaatste onlangs…About last week #71. Veel bij mijn moeder en pannenkoeken eten bij Hans & Grietje.My Profile

 • Reply
  Bianca
  20 juni 2017 at 11:46

  Ik vind ze heel erg fijn om te gebruiken, al “moet” ik ze wel af en toe met mijn dochter delen :-)
  Bianca plaatste onlangs…IMPULSS COLOR GEL STARTER SET – MOOIE GELAKTE NAGELS ZONDER NAAR EEN SALON TE GAAN!My Profile

 • Reply
  Judith
  20 juni 2017 at 22:46

  ik gebruik ze zo graag, die vanilla mint ken ik nog niet, dat zou echt mijn favoriet zijn

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close