accessoires lifestyle

Hot: telefooncovers van Casimoda!

Casimoda

Onlangs heb ik een leuke ontdekking gedaan: Casimoda! Casimoda is een online boetiek voor telefooncovers voor allerlei soorten telefoons. Allemaal hipper dan hip en lekker betaalbaar, een hele goede tip dus als je telefoon toe is aan een nieuwe cover of je gewoon graag eens afwisselt. Ik heb twee covers voor mij iPhone 6 mogen uitzoeken die ik je vandaag graag laat zien.

CasimodaAls eerste deze Marble cover met de superleuke naam: Marble is my Name. Hij komt uit de collectie van influencer Sabrina Putri, die gek is op marmer. Dit staat namelijk centraal in haar collectie. Zelf vind ik dit ook echt een mooierd met het zwart en wit. Het hoesje is erg stevig en heeft een bumper waardoor je telefoon goed tegen een stootje kan. Let wel op, hij is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

CasimodaDaarnaast heb ik nog voor een marmeren hoesje gekozen, maar dit keer een met wit en rosegoud. Ik ben dol op goud, dus natuurlijk sprak mij dit meteen aan. Mijn iPhone 6 is ook wit met goud en dus zeker een goede match. Ook dit hoesje heeft een bumper, maar dan in het wit. Het is van dezelfde stevige kwaliteit dan het andere hoesje, super!

Naast deze twee mooierds heeft Casimoda nog veel meer toffe en hippe hoesjes voor o.a. de iPhone 6. De prijzen variëren maar zijn zeker budgetvriendelijk, dus dat maakt het kiezen stiekem nog wat moeilijker. Uiteraard hebben ze ook voor andere merken telefoons hoesjes, dus die van jou zal er zeker ook wel bij staan. Met deze fijne prijsje kun je er natuurlijk ook voor kiezen om meteen twee favoriete hoesjes aan te schaffen. Casimoda biedt een supersnelle levering (ik had de mijne de volgende dag al in huis) en gratis verzending. Wat wil je nog meer! Meteen even snuffelen en bestellen? Check dan www.casimoda.nl.

Ben jij ook zo dol op marmeren covers?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

16 Comments

 • Reply
  Marije
  16 juni 2017 at 06:12

  Ik vind die wit rose goud super!
  Marije plaatste onlangs…Plus Size Fashion Friday: Statement broekenMy Profile

 • Reply
  Lonneke
  16 juni 2017 at 08:43

  Nog nooit van de webshop gehoord. Wat een mooie covers vooral die met het marble effect.
  Lonneke plaatste onlangs…OPI California Dreaming | Don’t Take Yosemite For Granite & To The Mouse House We Go!My Profile

 • Reply
  chucky1012
  16 juni 2017 at 09:13

  Zo mooi en dit ken niet.
  Ik ga meteen eens een kijkje nemen 😉

 • Reply
  jeapiebel
  16 juni 2017 at 09:30

  Je hebt een goede keus gemaakt. Het ziet er goed uit!

 • Reply
  Amanda
  16 juni 2017 at 09:54

  Wow, marmer…dat vind ik echt tof. Stijlvolle uitstraling hoor! Je hebt een hele goede keus gemaakt :)
  Amanda plaatste onlangs…Festival proof mommyMy Profile

 • Reply
  Jamey
  16 juni 2017 at 11:09

  Wauw wat een leuke case! Echt heel erg cute, love it!
  Jamey plaatste onlangs…Zomerklaar met Yves Rocher Make-upMy Profile

 • Reply
  Marsha
  16 juni 2017 at 11:18

  Die met wit en rosegoud vind ik echt heel mooi!!
  Marsha plaatste onlangs…Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex!My Profile

 • Reply
  Tessa | Daily Inception
  16 juni 2017 at 12:08

  Gave covers! Ik hou hier wel van :)
  Tessa | Daily Inception plaatste onlangs…Recept | Smoothiebowl met Mango en BanaanMy Profile

 • Reply
  Cassandra
  16 juni 2017 at 16:17

  Wat een super toffe telefoon case! Ik hou van marble!
  Cassandra plaatste onlangs…Cadeau tips voor wie nu pas aan vaderdag denktMy Profile

 • Reply
  Tania
  16 juni 2017 at 19:34

  Die met rosegoud ik heel mooi. Ik heb zelf een rosegouden iphone maar doe er een doorzichtige hoes rond want anders zie je er niet van
  Tania plaatste onlangs…Self | All Night Starlight Night CreamMy Profile

 • Reply
  Sonja
  16 juni 2017 at 19:54

  Ik moest aan Quasimodo denken bij de naam… maar het is echt een hele leuke shop! Ga mijzelf 1 cadeau doen!
  Sonja plaatste onlangs…Met mijn blauwe kijkers in een paars look | 04 Luxe Lilacs | Max FactorMy Profile

 • Reply
  alexa
  16 juni 2017 at 19:59

  wat een leuke hoesjes en houd iedereen niet van marmer? anyways i do
  alexa plaatste onlangs…Dingen die ik mis bij PathéMy Profile

 • Reply
  Susan
  17 juni 2017 at 08:14

  Heeele toffe hoesjes!
  Susan plaatste onlangs…Dit is een goede gids – Marieke EyskootMy Profile

 • Reply
  Life as Chelsey
  17 juni 2017 at 09:52

  Toffe hoesjes! Ik hou echt van de marble print.
  Life as Chelsey plaatste onlangs…5 liedjes waar ik vroeger naar luisterdeMy Profile

 • Reply
  Jolien
  18 juni 2017 at 22:08

  Oh deze zijn superleuk! Ik hou van marmeren printjes!

 • Reply
  Jessica J.
  20 juni 2017 at 12:58

  Ik ben de marmerprint nog láng niet beu, hoor! Toffe covers, dit! Eentje met een bumper is ook wel wat voor mij, want ik ben zo onhandig als de pest… :’)
  Jessica J. plaatste onlangs…My scentful life #58 • Graspop, zon en een eerste verjaardag!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close