hair

Hair: Keune Care Sun Shield

Keune Care Sun Shield

De zomer is weliswaar voorbij, maar toch is een goede haarverzorging welke beschermt tegen de zon, maar ook regen een must. In de herfst schijnt namelijk ook de zon en sta je er eigenlijk minder bij stil dat ook dan deze schade kan aanrichten. Keune Care Sun Shield beschermt je haar tegen de zon, zoutwater, regen en meer. Het bevat essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen welke beschermen en je haar herstellen. De lijn bestaat uit drie producten, waarvan ik er twee ontvangen heb.

Keune Care Sun Shield shampoo

De Keune Care Sun Shield shampoo is een milde shampoo die onbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. Ideaal om nu net na de zomer te gebruiken! De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zoutwater verwijdert. Je haar blijft zacht en gehydrateerd.

Keune Care Sun ShieldDe shampoo zit verpakt in een ontzettend mooie flacon. De uitstraling is erg clean door het vele wit, maar daardoor oogt het ook erg luxe. De geur is lekker zomers, heerlijk! Net als andere shampoo breng je het aan op vochtig haar. Masseer goed in en spoel goed uit. De shampoo laat zich goed verdelen over het haar en laat zich tevens goed uitspoelen. Fijn! De Keune Care Sun Shield shampoo heeft een inhoud van 300 ml. en kost €16,75.


Keune Care Sun Shield conditioner

Na het wassen lijkt het alsof mijn haar wel nog wat meer verzorging nodig heeft. Speciaal daarvoor is er de Keune Care Sun Shield conditioner. Deze hydrateert intensief door de toegevoegde essentiële mineralen en shea butter.

Keune Care Sun ShieldOok dit product laat zich goed verdelen en ruikt heerlijk. Het uitspoelen gaat gelukkig ook prima. De conditioner maakt mijn haren heerlijk zacht en goed doorkambaar. Dat laatste is voor mij echt altijd een must aangezien ik haar heb dat nogal snel klit. De Keune Care Sun Shield conditioner heeft een inhoud van 250 ml. en kost €17,50.

Keune Care Sun ShieldWil je meer te weten komen over Keune, haar producten en waar ze verkrijgbaar zijn? Kijk dan eens op www.keune.com. Daar vindt je ook meteen een Keune salon bij jou in de buurt.

Gebruik jij een speciale haarverzorging in de zomer of vlak erna?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

1 Comment

 • Reply
  Babs
  9 september 2017 at 12:54

  Ik heb nog nooit wat van Keune gebruikt maar wat klinkt dit goed!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close