face skin

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum

Vandaag ga ik je weer alles vertellen over een nieuw serum! Germaine de Capuccini komt namelijk met het Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum! Het serum bevat hyaluronzuur dat onder andere zorgt voor hydratatie. Iets dat mijn huid zeker kan gebruiken!

Hyaluronzuur is al tijden populair in de beautywereld! Het zorgt voor elasticiteit en weefselspanning van je huid en reguleert het vochtniveau. Van nature heeft iedereen hyaluronzuur in zich, maar na je 35e is daar nog 65% van over en als we 60 jaar zijn zelfs nog maar 20 tot 10%! Tijd dus om te smeren!!

Moleculaire gewichten

Het Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum bevat een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht. Dat klinkt best wel lastig, dus ik probeer het je uit te leggen.

 • Een hoog moleculair gewicht helpt de hydratatie te herstellen en voorkomt vochtverlies van je huid.
 • Een gemiddeld moleculair gewicht versterkt het afweersysteem van je huid tegen bacteriële flora. Voor een rijpere huid betekent dit het afweerniveau te handhaven en voor de vette huid betekent dit dat één van de voornaamste factoren van het ontstaan van acné wordt afgeremd. Yes voor mij dus!
 • Een laag moleculair gewicht is werkzaam in de onderhuid, hydrateert diepgaand en verbetert elasticiteit, stevigheid, rimpels en compactheid.

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum

Verpakking

Het flesje van deze Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum zit verpakt in een wit doosje. Beide zijn vrij simpel en voor een luxe product als dit valt het mij ietwat tegen. Let wel…ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen! Het flesje is van glas, dus dat is dan wel weer degelijk. Fijn ook dat het een pompflacon is, dat maakt doseren makkelijk.

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum

Gebruik

De formule van het serum is doorzichtig en vrij dun. Twee pompjes zijn dan ook genoeg voor je gezicht en hals. De formule is hydractief, wat wilt zeggen dat het druppels zuiver hyaluronzuur zijn. Als je het op je huid smeert voelt het ook aan als iets dikker water, heel apart. Het geeft je huid meteen hydratatie en voelt lekker fris aan op je huid. Wat opvalt is dat je het makkelijk mbv massage kunt aanbrengen totdat het volledig is ingetrokken. Fijn! Eerst schrok ik wat ervan, want ik dacht dat het een onwijze plaklaag achterliet, maar een paar seconden later was dat weg en voelde mijn huid zacht aan. Je brengt het product ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigde huid en voor het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum

Unisex

Het Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum is ongeparfumeerd, dus ook goed geschikt voor de gevoelige huid. Daarbij kunnen ook mannen het gebruiken om aan te brengen na het scheren. Zelf ben ik erg blij met dit serum. Als acné persoon lijkt het alsof mijn onzuiverheden weer wat weg beginnen te trekken. Ik heb de laatste maanden na mijn zwangerschap namelijk weer veel last ervan. Nu na 4 weken gebruikt te hebben kan ik zeggen dat mijn huid er zeker op vooruit gaat, dus ik ben om! Werkte het product namelijk niet, dan kwam mijn acné weer gezellig terug.

Het nieuwe Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force serum komt in een flacon van 30 ml. en kost €54,-. Het is verkrijgbaar bij de Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste.

Was jij al bekend met de werking van hyaluronzuur?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 Comments

 • Reply
  Marije
  11 september 2017 at 07:19

  Klinkt als een power booster.
  Marije plaatste onlangs…Mind Your Monday: Omgaan met teleurstellingenMy Profile

 • Reply
  Babs
  11 september 2017 at 11:45

  Volgens mij heb ik iets van dit merk in een goodiebag meegekregen maar nog niet bekeken. Klinkt top!
  Babs plaatste onlangs…essence metal shock nail powder- reviewMy Profile

 • Reply
  mieke | mieksmind
  11 september 2017 at 12:56

  klinkt goed! ik heb alleen geen onzuiverheden dus weet niet of het dan voor mij echt aansluit. dat het een pomp flacon is vind ik ook altijd prettig
  mieke | mieksmind plaatste onlangs…Plog Vichy en La Roche-Posay bloggerseventMy Profile

 • Reply
  Annette
  11 september 2017 at 19:02

  Hyaluronzuur is altijd fijn in producten.
  Annette plaatste onlangs…WinkelenMy Profile

 • Reply
  Natascha - BeautyOpinie
  11 september 2017 at 20:31

  Ja, hyaluronzuur in producten vind ik ook altijd top :)
  Natascha – BeautyOpinie plaatste onlangs…Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face PaletteMy Profile

 • Reply
  Sonja
  12 september 2017 at 17:42

  Serums mogen ze mij in onderdompelen, dan een weekje in laten liggen tot ik weer helemaal ontrimpeld ben of zoiets 😜
  Sonja plaatste onlangs…ZAKENMAM LANCEERT AGENDA VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS DIE OOK MOEDER ZIJN | ZakenmamMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close