Geef je kids een goede weerstand met Natriche Immune Kids!

Natriche Immune Kids

Nu de scholen weer begonnen zijn kan het best zomaar zijn dat jouw kindje binnenkort thuiskomt met een snotneus. Tja, en dan dat hele coronabeleid erbij maakt het er niet leuker op. Geheel voorkomen kun je het natuurlijk niet, maar je kunt er wel voor zorgen dat jouw kindje een goede weerstand heeft. Sinds kort ontdekte ik Natriche. Zij kunnen je hierbij helpen!

Dat een goede weerstand belangrijk is weten we al langer en het afgelopen jaar lijkt het nog net wat meer aan de orde te zijn dan anders. Weerstand krijg je door het eten van gezonde voeding, zoals fruit en groenten. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar mijn kindjes krijgen daar te weinig van binnen. Yes, ik durf dat eerlijk toe te geven met het risico de moedermaffia op mijn rug te krijgen. Ik denk namelijk dat er heel veel kindjes zijn die te weinig groenten binnenkrijgen. Niet omdat de ouders daar niets om geven, maar omdat er gewoonweg periodes zijn waarin ze bijna niets ervan willen eten.

Natriche Immune Kids

Natriche kan je hierbij helpen, want zij ontwikkelden de ideale gummy voor je kind dat een fijne weerstand opbouwt! Natriche Immune Kids zijn namelijke lekkere multivitamines in de vorm van snoepjes. Deze gummies hebben veel voordelen voor de gezondheid van je kindje. Zo ondersteunen ze de botten, zijn ze goed voor de leerprestaties en concentratie en hebben ze een positieve invloed op het immuunsysteem.

Goed om te weten is dat het merk zich onderscheidt van andere gummies door suikervrij te zijn (ze gebruiken o.a. stevia), glutenvrij, lactosevrij en ze zijn vrij van allergenen. Ze bevatten natuurlijke smaak- en kleurstoffen en zitten vol goeds. Zo zit er vitamine B6, B12 en D3 in, maar ook foliumzuur, biotine en vitamine A, C en E.

De gummies komen in een pot van 60 stuks. Daar doe je 30 dagen mee, want per dag wordt aangeraden om 2 gummies per kind te nemen. Dat is overigens geen straf, want ze zien eruit en proeven als snoepjes. Ze hebben de vorm van beertjes. Het ruikt ook lekker fruitig, dus geef ze i.p.v. een snoepje deze gummie. Hier is het een succes en vinden ze ze lekker. Ik vind het een geweldige manier om wat extra’s aan je kindje mee te geven zonder dat ze het in de gaten hebben.

De Natriche Immune Kids gummies zijn te bestellen op Natriche.com. Het merk is overigens van Nederlandse bodem! Ze hebben momenteel een actie waarbij je 6 potten koopt voor €49,95 incl. verzending, wat goed is voor 6 maanden per kind. Per pot kun je ook bestellen, dan kost het €14,95. Ook mag ik je namens Natriche een kortingscode aanbieden. Met de code ‘Jolanda10‘ krijg je 10% korting op je bestelling, dus dat is lekker meegenomen!

Kende je Natriche al?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *