eyes face skin

Fris en Fruitig de dag door met Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy

Nivea heeft haar Q10 lijn vernieuwd! De nieuwste lijn heet nu Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy en bestaat uit drie producten voor een mooie en stralende huid. De unieke combinatie van Q10 en pure vitamine C werkt samen met de huid om het proces van herstellen en vernieuwen te ondersteunen en zorgt ervoor dat je huid ‘s nachts tot wel 50% meer zuurstof opneemt. Onlangs heb ik de drie producten ontvangen die zorgen voor een ware energieboost voor je huid.

Lange werkdagen, gezellige avonden en korte nachten door de kindjes kunnen allemaal voor zorgen voor een vermoeide huid. Gelukkig zijn de nachten hier met een baby al lang niet meer kort. Brody slaapt sinds hij zes weken was al door en trekt het nu van 20.30 tot 07.30. Dat scheelt heel veel natuurlijk. Desalniettemin zijn de dagen vermoeiend met een peuterpuber in huis en dat is zeker af te lezen aan mijn huid. Ik probeer deze uiteraard goed te verzorgen, maar een energieboost op zijn tijd is zeker fijn. Deze nieuwe Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy lijn doet dat, dankzij de combi van Q10 en pure vitamine C. Je huid herstelt sneller en ziet er fijn fris en fruitig uit.


Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy verkwikkende nachtcrème

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyEen nachtcrème is misschien wel één van de meest onderschatte beautyproducten. Veelal smeren we wel een crème voor overdag maar vinden dat voor in de nacht niet nodig. Let dan even goed op, want juist DAN is het belangrijk. Je huid herstelt zich namelijk ‘s nachts en een goede verzorging kan dit dan ook goed ondersteunen. Zo voorkom je een doffe huid, ga je fijne lijntjes wat tegen en wordt je huid weer veerkrachtiger.

De Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy verkwikkende nachtcrème is speciaal ontwikkeld om je huid ‘s nachts goed te laten herstellen zodat je wakker wordt met een lekker fris huidje. Weg doffe teint, trekkerig gevoel en vermoeide huid. Hello sunshine!

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyHet product zit in een aluminium tube (40 ml.), zoals je die wel van de dokter kent als je een receptje uitgeschreven krijgt. Zelf vind ik dat iets minder fijn, want als je deze wilt uitknijpen en wilt ombuigen krijg je van die scherpe knikjes. Verder is het een fijne crème, smeert goed en trekt goed in.  De crème heeft geen geurtje, wat goed is voor de gevoelige huidjes, maar mijn neus vindt het toch wat jammer. Met name omdat hij de Nivea geur zo fijn vindt.


Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy dagcrème SPF15

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyOm je huid van een aansluitende dagverzorging te voorzien is er de Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy dagcrème met een SPF15. Deze SPF is overigens niet voldoende om mee te zonnen, daar is hij echt te laag voor. Wel is het prima om overdag mee rond te lopen van en naar je werk bijvoorbeeld of als de zon niet zo schijnt.

De dagcrème zit in een plastic potje verpakt. Mooi, basic en eigenlijk hetzelfde als andere Nivea crèmes. Het potje is vrij klein tegenover het doosje, maar aan de zijkant van het doosje zie je wel de originele grote van het potje afgedrukt staan. Dat doet Nivea goed, want zo geven ze je niet de illusie dat er iets groots in zit en je thuis een tegenvaller hebt.

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyOok deze crème smeert weer prima en trekt fijn in. Hij is wat lichter van textuur dan de nachtcrème, maar dat is meestal zo. Deze dagcrème heeft overigens wel een licht subtiel Nivea geurtje! Een doosje heeft een inhoud van 50 ml.


Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy oogcontourcrème

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyOmdat de tere huid rondom je ogen beter een aparte verzorging kan hebben is er ook een bijpassende oogcontourcrème. Ook dit product zit weer verpakt in een alumium tube en heeft een spits tuutje. Fijn, want omdat je voor een oogcrème maar telkens kleine beetjes nodig hebt moet je goed kunnen doseren. Dat kan hierbij, top dus.Ook deze oogcontourcrème ruikt niet naar Nivea, net als de nachtcrème.

Het mondstuk van zowel deze oogcontourcrème als de nachtcrime zijn afsluitbaar, zodat de pure vitamine C beschermt blijft tegen zonlicht en zuurstof. Deze twee factoren kunnen namelijk de werkzaamheid ervan beïnvloeden.

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energyDe oogcontourcrème is vrij dun en wat melkachtig. Het brengt goed aan en lijkt iets verkoelend aan te voelen. Het vermindert de uitstraling van vermoeide ogen en kraaienpootjes worden zichtbaar vermindert. Gelukkig heb ik hier zelf geen last van, maar smeren om te voorkomen kan natuurlijk nooit kwaad. Dit product heeft overigens een inhoud van 15 ml.


Alledrie producten uit de nieuwste Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy lijn kosten hetzelfde, namelijk €15,99 per stuk. Dat maakt het lekker makkelijk. Ze zijn verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt, maar natuurlijk kun je ze ook bestellen op o.a. Kruidvat.nl of Trekpleister.nl.

Kende jij de verzorgende werking van vitamine C al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 Comments

 • Reply
  Marije
  9 augustus 2017 at 06:18

  Ik ben erg benieuwd naar deze lijn. Helemaal naar wat de werking van Vitamine C doet.
  Marije plaatste onlangs…Weekly picture wednesday: Week 31 – 2017My Profile

 • Reply
  Donna
  9 augustus 2017 at 07:35

  Ziet er goed uit! Ook niet te duur om een keertje te proberen.
  Donna plaatste onlangs…PLOG – Vakantie Engeland Dag 4 – 8My Profile

 • Reply
  Babs
  9 augustus 2017 at 15:40

  Nivea is altijd fijn, leuke verpakkingen. Je krijgt er echt een “energy” gevoel bij!
  Babs plaatste onlangs…Review- Scholl Velvet Smooth Express PediMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close