fragrance

Fragrance: Etos Sunny Breeze

Etos Sunny Breeze

De zomer vraagt om nieuwe geuren. Heerlijk warm, maar ook fris en zwoel. Zomergeuren heb je in allerlei soorten. Etos introduceert nu haar nieuwe Etos Sunny Breeze EdT. Dit nieuwe geurtje ruikt niet alleen zomers, het heeft ook een lekker zomerse naam en een mooie sunny verpakking. Ik heb hem mogen testen en ben er erg blij mee.

Etos Sunny BreezeDe nieuwe Etos Sunny Breeze heeft een geweldige verpakking. Het ziet er ontzettend zomers uit en geeft je dat echte vakantiegevoel. Het doosje is vrij dun en lang wat al stiekem een beetje de vorm van de flacon onthult.

Etos Sunny BreezeVaak zie je dat flacons van geurtjes een stuk kleiner zijn dan het doosje waar ze in zitten. Ik vraag me altijd af waarom dat is. Zou het een soort van lokken zijn, het idee geven dat er ook een grote flacon in zit? Een andere reden kan ik me namelijk niet bedenken. Anyway…bij dit nieuwe Etos geurtje is dat niet het geval. De flacon is net zo groot dan het doosje, top!

Etos Sunny BreezeDeze nieuwe geur is een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Als je ze zo bij elkaar bedenkt roept het meteen zomer op. Deze mix ruikt ontzettend lekker en doet me denken aan onze ver-weg-vakanties met tropische stranden.

Etos Sunny BreezeWat erg fijn aan dit geurtje is, is dat je deze Etos Sunny Breeze als één van de weinige parfums kunt dragen tijdens het zonnen. Andere parfums kunnen hierbij schade aanrichten aan je huid, zoals vlekken en uitslag, maar deze parfum doet dat niet. Daarbij is hij ook nog eens geschikt voor de gevoelige huid.

Etos Sunny BreezeEtos Sunny Breeze is één van mijn favoriete zomerparfums. Ik heb hem nu een paar dagen en heb hem nu bijna elke dag gedragen, heerlijk! Enig puntje van kritiek: hij blijft geen hele dag zitten en vervliegt na een paar uurtjes. Niet zo heel erg, want hier is de prijs ook naar. Deze flacon van 50 ml. kost namelijk maar €9,99.

Wat is jouw favoriete zomergeurtje?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

15 Comments

 • Reply
  chucky1012
  14 juni 2017 at 06:36

  Hier ben ik zo benieuwd naar!
  Mooie en zeer grote flacon.

  Xoxo

 • Reply
  Marije
  14 juni 2017 at 08:56

  Klinkt goed!

  Ik vind de karma lijn van Rituals mijn favoriete geur voor de zomer
  Marije plaatste onlangs…Weekly Picture Wednesday: Week 23 – 2017My Profile

 • Reply
  Lonneke
  14 juni 2017 at 09:40

  Toevallig deze geur gisteren geroken bij de Etos en vind een heerlijke verfrissende geur!
  Lonneke plaatste onlangs…DIY Gouden AnanasMy Profile

 • Reply
  Mariëlle | me-licious
  14 juni 2017 at 09:41

  Hmmm wat ruik hij lekker hé!
  Mariëlle | me-licious plaatste onlangs…ETOS SUNNY BREEZE EAU DE TOILETTEMy Profile

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 juni 2017 at 10:04

  Ik vind hem inderdaad ook echt heerlijk!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bobbi Brown Pot Rouge Calypso CoralMy Profile

 • Reply
  Jessica J.
  14 juni 2017 at 10:05

  Etos, please, kom naar België! Klinkt als een lekker zomers parfum. Liefde voor amber!
  Jessica J. plaatste onlangs…My scentful life #57 • Warpigs, theesnuffelen en dagje Vlaams-BrabantMy Profile

 • Reply
  cindy
  14 juni 2017 at 10:33

  Mijn favoriete zomergeur is Miss Dior, een geur die ik al jaren draag en mijn man mij herkent mee. Persoonlijk vind ik voor zo’n zomerse geur dat het flesjes wat meer zomer mag uitstralen net zoals het doosje dat uitstraalt.
  cindy plaatste onlangs…Drie hotspots in MallorcaMy Profile

 • Reply
  Babs
  14 juni 2017 at 10:41

  Heerlijke frisse zomergeur, ik heb hem ook!
  Babs plaatste onlangs…Meer vaderdag cadeau’s van Trendhim!My Profile

 • Reply
  Blog & Beauty
  14 juni 2017 at 10:45

  Ik heb niet echt een favo zomer geurtje, maar deze geuren van de Etos vind ik over het algemeen allemaal erg lekker ruiken. Mooie foto’s heb je gemaakt.
  Blog & Beauty plaatste onlangs…Trind Cosmetics Nail BalsamMy Profile

 • Reply
  Anouk
  14 juni 2017 at 10:46

  Mooie verpakking, ik hou wel van de geurtjes van Etos. Ik ben hier ook benieuwd naar. Waarom is deze parfum specifiek wel oké tijdens het zonnen en een gevoelige huid?
  Anouk plaatste onlangs…Sexy voelen in lingerieMy Profile

  • Reply
   Jolanda
   14 juni 2017 at 10:59

   Er zit maar een klein percentage alcohol in. Andere parfums bevatten vaak veel alcohol. In combinatie met UV stralen kan dit schade toebrengen aan je huid en kunnen pigmentvlekken ontstaan. Deze kleine hoeveelheid doet dat dus niet.

 • Reply
  Zineb
  14 juni 2017 at 11:51

  De Etos heeft wel veel leuke producten zeg. Must have ditte!

  Love always,

  Zineb

 • Reply
  Sonja
  14 juni 2017 at 14:38

  Joh… ik wist niet eens dat ze ook geuren hebben! Weer wat geleerd!
  Mijn zo ergeurtje is Cologne van Mugler off course!
  Sonja plaatste onlangs…BB cream | Medium protection | SPF 15 | Ziaja focus on skinMy Profile

 • Reply
  Tania
  14 juni 2017 at 16:38

  Ben heel benieuwd naar het geurtje. Als ik nog eens in Nederland ben ga ik zeker eens bij etos langs om te ruiken
  Tania plaatste onlangs…Nivea | Hairmilk Herstellende Shampoo en ConditionerMy Profile

 • Reply
  Natasja
  14 juni 2017 at 20:54

  Oooh, wat lekker! En de verpakking ziet er ook echt zomers uit!
  Natasja plaatste onlangs…Organic Socks of Sweden: sokken om blij van te worden!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close