Focus en concentreer met de Fidget Cube

Ken je dat? Je bent geconcentreerd aan het werk en bent steeds zenuwachtig aan het doen met je been, aan het klikken met je pen of iets anders aan het frutselen met je handen? Ergens is dat een goed teken, want dit bevordert jouw focus. Mocht je je niet zo goed kunnen concentreren, dan kan een Fidget Cube jou daarbij helpen. Wat het is, hoe het werkt en of het ook wat voor kinderen is vertel ik je vandaag!

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder van een Fidget Cube gehoord had. Ik weet wel dat er veel mensen klikken met hun pen of ergens met hun vinger over blijven rollen wanneer ze geconcentreerd bezig zijn. Dat hele idee komt nu samen in deze gadget.

Wat is een Fidget Cube?

Een Fidget Cube is niets anders dan een klein vierkant dingetje dat allemaal kleine opties heeft om jou geconcentreerd te houden. Zo kun je bijvoorbeeld over het metalen balletje rollen, kun je klikken (denk aan de pen), kun je draaien enz. Het lijkt heel onbenullig, maar mocht je het moeilijk hebben met concentreren doordat je al een jaar thuis zit te werken? Dan kan dit je helpen!

De Cube is vrij klein en daardoor goed op te bergen. Mocht je hem willen meenemen naar kantoor kan dat prima, hij past gewoon in je jaszak. Ook voor kindjes kan de Fidget Cube fijn zijn. Met name wanneer ze snel afgeleid zijn kan het uitkomst bieden. Die van mij blijven er maar mee bezig sinds het binnen is, echt grappig om te zien.

De Fidget Cube komt in meerdere kleurvarianten en kost €15,-. Je kunt er nog een sleutelhanger bij bestellen, waar je hem in kunt hangen. Dit is wellicht een goede optie wanneer je hem voor je kindje bestelt. De sleutelhanger kost €4,95. Met de code ‘ZAZAZOO‘ krijg je ook nog eens 25% korting!

Kende jij het bestaan van de Fidget Cube al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *