Dermawand

Het product dat ik jullie vandaag wil laten zien is al vrij oud eigenlijk, ik heb het over de Dermawand! De Dermawand is een product dat bij o.a. shoppingprogramma’s op tv voorbij kwam en onlangs kwam ik het tegen en hoe leuk, ik mocht het testen! Het apparaatje laat je huid er jaren jonger uitzien, omdat het simpelweg huidverslapping tegengaat. Nu is mijn huid nog niet heel verslapt, maar beginnend is het wel dus tijd voor actie!

Wat mij bovendien erg aansprak aan de Dermawand is dat het product ook zeer geschikt is voor de beschadigde huid als gevolg van acne. Hier kan ik dus echt wel wat mee! Het zou tevens acne verminderen. Heel leuk allemaal, maar hoe werkt het nu eigenlijk?

Het apparaat produceert een hoogfrequentie impuls die de huid stimuleert waardoor bloed en voedingsstoffen naar het huidoppervlak worden gedreven. Tegelijk produceert de Dermawand verrijkt zuurstof om je huid te oxideren en te zuiveren. Tingtingting! Dit moeten we hebben! Je kunt er dus lijntjes, rimpels en een verouderde huid mee tegengaan, maar ook een beschadigde en gevlekte huid transformeren naar een mooie en gezonde gelijkmatige huid. Wist je dat je met de beste slowjuicer én geschikte recepten ook huidverbeterende resultaten kunt bereiken? Dat komt omdat slowjuicers de vitaminen en mineralen uit groente en fruit optimaal benutten.

Een behandeling met de Dermawand is zeer effectief, maar neemt eigenlijk maar heel weinig tijd in beslag. Het kost je slechts enkele minuutjes per dag. Je gebruikt het product in de ochtend en de avond na het reinigen. Breng je eigen favoriete moisturizer aan op je gezicht en hals en gebruik oogcrème voor de huid rondom je ogen.

Verwijder het kapje van de Dermawand en zorg dat bij de eerste keer gebruik het wieltje op standje 1 staat. Het hoofd van de Dermawand brandt pas als het in contact komt met je huid. Het beste kun je het eerst even op je handen uitproberen om zo kennis te maken met het aparte gevoel.

Zet de kop van de Dermawand vervolgens op je gezicht en beweeg hem over je huid. Hiervoor zijn verschillende bewegingen effectief. Op je huid voelt het aan als tinteling. Voel je dit na een paar keer niet meer zo? Zet dan het schuifje een standje hoger (deze kan tot 9!). Het apparaatje maakt een knetterend geluid waarbij  je gaat denken dat je onder stroom komt te staan als je het op je huid gaat zetten. Natuurlijk kan het allemaal geen kwaad en hoort dit zo. De geur die van je huid komt is een beetje vreemd. Het ruikt een beetje als na een regenbui, heel gek.

18 gedachten over “Dermawand”

  1. Hier was ik al heel benieuwd naar! Het ziet er namelijk uit als een apparaat die normaal bij de schoonheidsspecialiste zou liggen. Goed om te lezen dat hij dus ook echt werkt. Ik zou hem ook wel willen, dus ik ga het zeker even bekijken!

  2. Dat klinkt wel erg interessant! Nu heb ik het nog niet nodig, ik heb ook eigenlijk geen last van acne en ook nog geen verslappende huid maar voor later ga ik het zeker onthouden!

  3. Ik had een vraagje hoe maak je het schoon na het gebruikt.? Met droge doekje? Ik gebruik het jaren.. ben 42 jaar gebruikt het vanaf mijn 26 en word heel jong geschat hier door. Ik maakte het altijd na gebruik schoon met een vochtig doekje maar is dat wel goed?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *