De 5 voordelen van de groentesapjes van Sapje

Sapje

Eet jij genoeg groente? Voldoe jij aan het advies van minimaal 200 gram per dag? Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar niet aan kom. Niet dat wij zo mega ongezond eten, maar het kan zeker hier en daar wat beter. Een tip om toch genoeg groente binnen te krijgen is door middel van groentesapjes. Sapje biedt veel verschillende groentesapjes aan waarmee jij jouw dagelijkse hoeveelheid makkelijk en snel binnenkrijgt. Wat zijn de voordelen hiervan? Ik leg het je vandaag uit!

1. Detoxen

Door middel van een sapjeskuur kun je lekker fijn detoxen. Je lichaam ruimt op die manier allerlei afvalstoffen op die je helemaal niet nodig hebt en je wordt weer lekker gezond. Ook is dit helemaal top voor je weerstand, want die krijgt er een boost van. Zeker niet verkeerd om eens te doen in het najaar. Een sapjeskuur vereist wel wat wilskracht, want dit moet je elke dag volhouden. Cheaten heeft geen zin, hiermee heb je namelijk alleen maar jezelf. Plan dit dan ook zeker goed in dat je zeker weet dat je het goed kunt volhouden.

2. Goed voor de weerstand

Groenten zijn natuurlijk fantastisch voor je weerstand. Zeker nu we in het najaar zitten kunnen we die weerstand goed gebruiken. Eet jij jouw groenten bij het avondeten? Dan is de kans groot dat je ze kookt en er daardoor veel vitamines verloren gaan. Kook ze liever al dente (beetgaar) of beter nog, stoom ze! Op die manier blijven vitamines behouden. Rauw eten is het beste, maar niet elke groente leent zich daar goed voor.

3. Makkelijk

Laten we eerlijk zijn, het drinken van een fijn en lekker sapje is zoveel makkelijker dan allerlei groenten bereiden waar je soms ook helemaal geen tijd voor hebt. Of veel makkelijker dan zelf allerlei smoothies maken. I know…je moet tijd maken om goed te koken, maar soms is het even niet anders. Let wel op, want deze sapjes zijn een aanvulling op je voeding. Ik wil hier dus zeker niet mee zeggen dat je nu je groente uit je avondeten kunt skippen, maar hiermee krijg je wel een extra shot en boost binnen.

4. Lekker

De groentesapjes van Sapje zijn zorgvuldig samengesteld middels verschillende groentesap recepten. Ze zijn ontwikkeld door topkoks en gezondheidsexperts en daarom heel anders dan dat je gewend bent van een groentesapje. Hierdoor zijn ze juist lekker en heel goed te drinken. Ik moet toegeven dat ik normaal niet zo’n fan ben van dit soort sapjes, maar deze van Sapje zijn echt heel anders. Fijn is dat ze direct worden ingevroren waardoor de smaak en vitamines behouden blijven. Je kunt ze zelf ook in de vriezer bewaren en pakken wanneer je ze wilt gebruiken.

5. Compleet en veelzijdig

Op de website van Sapje staan allerlei soorten sapjes. Je kunt kiezen uit een eerder genoemde detox kuur of ze allemaal apart bestellen, maar je kunt ook voor bijvoorbeeld een groentesapbox kiezen. Hiermee bespaar je geld, want in verhouding is het natuurlijk goedkoper. Deze laatste kreeg ik van Sapje en heb ik natuurlijk uitgeprobeerd. In de box zitten maar liefst 24 biologische sapjes welke lekker verschillend zijn en dus genoeg zorgen voor afwisseling. Natuurlijk vind ik ze niet allemaal lekker, maar de meeste zijn echt top!

Kom jij aan jouw dagelijkse aanbevolen portie groente?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *