Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

Gebruik jij wel eens een serum? Het is een extra stapje in jouw huidverzorgingsritueel en niet allemaal doen we het. Ik overigens wel, want de extra verzorgingsboost die je van een serum kunt hebben is echt top. Ik raad het dan ook iedereen aan. Vandaag vertel ik meer over het Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum, wat ideaal is voor de rijpere huid.

Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum

Het Sublime Skin Intensive Serum is ideaal voor de wat rijpere huid of de huid vanaf 30 jaar. Rond die leeftijd beginnen namelijk de eerste lijntjes te komen en smeren kan dan het huidverouderingsproces wat vertragen. Dit serum werkt namelijk top op huidveroudering en kan door alle huidtypes gebruikt worden. Het gaat celveroudering tegen, heeft een opvullend en verstevigend effect en zorgt voor duidelijkere gedefinieerde gezichtscontouren.

Het serum komt in een glazen pompflacon, waarmee je natuurlijk heel goed en gedoseerd kunt werken. De textuur is erg dun, maar voor een serum is dat helemaal prima. Je hebt dan ook echt maar één pompje nodig voor je gezicht en hals. Breng het product gelijkmatig aan en je merkt dat het snel intrekt. Top! Fijn is de subtiele verzorgende en verzachtende geur. Ik hou hiervan!

De formule bevat 99% ingrediënten die een natuurlijke oorsprong hebben. Het is geschikt voor veganisten en vrij van siliconen, dierlijke bijproducten, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, PEGs, acrylaten en EDTA. Het serum komt in een ecologisch ontworpen verpakking welke recyclebaar is. De flacon is van glas, dus die kan fijn in de glascontainer. Dit fijne vernieuwde Comfort Zone Sublime Skin Intensive Serum kost €90,- voor een inhoud van 30 ml. Voor meer informatie over het merk en de producten is er Comfortzone.it.

Met welk serum smeer jij momenteel?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *