face skin

Beauty Angel Gold Collagen Booster

Beauty Angel Gold Collagen Booster

Wie mij volgt weet dat ik weken geleden de Beauty Angel behandeling heb ondergaan, een ontzettend fijne behandeling (lees hier mijn ervaring terug). Om de effecten van de behandeling te optimaliseren is er een nieuw huidverbeterend serum: de Beauty Angel Gold Collagen Booster. Dit is een gel dat tijdens de behandeling in de huid wordt gemasseerd en wat de aanmaak van collageen stimuleert, de strijd aangaat met zichtbare fijne rimpeltjes en een fijne verzorging aan je huid geeft. Speciaal voor thuis is dit serum verkrijgbaar in een handig potje om dagelijks te gebruiken.

Beauty Angel Gold Collagen BoosterNa mijn Beauty Angel behandeling ben ik meteen begonnen met het smeren van dit serum. De verpakking is ten eerste erg mooi. Het doosje waar het in verpakt zit is niet heel bijzonder, maar de flacon wel. Het straalt luxe uit en is ook nog eens heel hygiënisch door het airless pompsysteem.

Beauty Angel Gold Collagen BoosterJe moet er namelijk boven op duwen en dan krijg je er een pompje uit. Dit systeem zorgt ervoor dat alle ingrediënten optimaal behouden worden en er niets aan de kwaliteit ervan verloren gaat. Zelf vind ik het ook makkelijk werken. Je pompt een keertje en hebt genoeg om op je toet aan te brengen. Vervolgens kun je restjes erop makkelijk wegvegen met een wattenschijfje, zodat de verpakking mooi schoon blijft en je schoon kunt blijven werken.

Beauty Angel Gold Collagen BoosterDe Beauty Angel Gold Collagen Booster breng je elke ochtend en avond aan na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van een dag- of nachtverzorging. Het product is een soort van gel die goudkleurig is en fijne shimmertjes bevat. Het smeert fijn uit, trekt redelijk goed in, maar laat een dun ietwat plakkerig laagje achter en dat is jammer. Als je er overheen een dag- of nachtcrème aanbrengt voel je daar overigens niets meer van. Zelf was ik bang dat ik een glimhoofd zou krijgen door al die shimmers, maar gelukkig is dat zeker niet het geval. Het ziet er mooi uit en geeft je huid een egaal resultaat.

Beauty Angel Gold Collagen BoosterAl met al ben ik erg blij met deze Beauty Angel Gold Collagen Booster. Ik ben het na mijn Beauty Angel behandeling blijven smeren en volgens mij heeft het zeker gewerkt. Mijn huid had een mooie glow en zag er gezond uit. Helemaal top! Een potje van de Beauty Angel Gold Collagen Booster bevat 30 ml. en is niet geheel goedkoop. Het kost namelijk €69,50. Daarvoor krijg je zeker iets moois en behoudt je langer resultaat van je Beauty Angel behandeling. Zeker een aanrader dus als je de behandeling wilt ondergaan! Kijk voor meer informatie over de behandeling op www.beauty-angel.nl.

Heb jij misschien inmiddels al eens de Beauty Angel behandeling ondergaan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 Comments

 • Reply
  Marije
  10 september 2017 at 08:46

  Wat een aparte verpakking.

  Fijn dat het je zo goed bevalt. Pittige prijs maar als het zijn werk doet.
  Marije plaatste onlangs…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 • Reply
  Annette
  10 september 2017 at 15:06

  Mooie pot met die pomp blijft het goed houdbaar allemaal, ik ben niet bekend met dit merk.
  Annette plaatste onlangs…Sample SaturdayMy Profile

 • Reply
  Babs
  10 september 2017 at 19:18

  Wat ziet dat er mooi uit! Heel luxe!
  Babs plaatste onlangs…KeeK op de WeeK 36- Jalapeno bij AH, fruitmozaïeken, schorpioenen en salamandersMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close