face skin

Beau de L’Or Divine Sensation: de beautyspray voor je gezicht, handen en hals

Beau de L'Or Divine Sensation

Vorig jaar op het I Love Beauty event kwam ik dit merk al tegen: Beau de L’Or Divine Sensation. Dit jaar ben ik helaas niet naar het event kunnen gaan, omdat ik toen hoogzwanger was. Jammer, maarja…hopelijk volgend jaar beter! Terug naar de beautyspray. De spray is te gebruiken voor meerdere doeleinden en maakt het daarom een echte alleskunner. Zo kun je het gebruiken voor je gezicht, je handen en je hals.

Beau de L'Or Divine SensationDe verpakking is leuk, maar niet wow. De spray zelf daarentegen vind ik dan weer wel mooi. Ook deze is vrij eenvoudig, maar straalt wel luxe uit. De spray heeft een inhoud van 20 ml. en dit lijkt veel, maar als je het voor meerdere toepassingen gebruikt is het eigenlijk zo op. Gelukkig valt de prijs nog enigszins mee, de spray kost namelijk €24,95.

Zoals ik al zei kun je de spray gebruiken voor zowel je gezicht als je hals en je handen. Zelf breng ik hem alleen op mijn gezicht aan, want ik vind het zonde als hij zo snel op gaat. Waar ik even van schrok ik de hoeveelheid product dat uit één pompje komt. Ik ben bij andere gezichtsprays meer een nevel gewend, maar dit was echt meer dan een nevel. Ik bracht hem aan over mijn make-up en dacht echt: “Ohhh, alles druipt er zo af!” Natuurlijk was dit niet zo, maar het voelt heel waterig. Je ziet er product niet op je huid liggen, zo klein zijn de druppeltjes/nevel en het trekt tot mijn verbazing ontzettend snel in. Een voordeel dat je het product echt even op je huid voelt komen is de verfrissing die het geeft. Heel fijn voor tijdens zomerse dagen als verkoeling (of bij zonnebrand) of tussendoor als je even een opfrisser nodig hebt.

Beau de L'Or Divine SensationDe Beau de L’Or Divine Sensation spray bevat cashmere en vitaminen die zorgen voor een zachte huid. Hierdoor is het product tevens ideaal als je te maken hebt met een airco (in de auto of op het werk) of voor in het vliegtuig. . Deze droogt je huid namelijk uit en door het gebruik van deze spray krijgt je huid weer de nodige boost en verzachting. Beau de L’Or Divine Sensation spray spant de huid licht aan, accentueert de natuurlijke uitstraling (je krijgt er een fijne natuurlijke glow van) en verfrist en verzacht.

Naast verfrisser, booster en hydrateren kun je de Beau de L’Or Divine Sensation spray ook gebruiken als make-up fixer. Je brengt het dan simpelweg over je make-up aan door op ongeveer een armlengte afstand van je gezicht te sprayen en vervolgens zachtjes in te kloppen met je vingers. Doe dit ook onder je ogen, want het voorkomt dat potloodlijntjes en mascara onder je ogen gaan uitlopen (handig!).

Beau de L'Or Divine SensationVoor handen kun je de spray bovenop je handen sprayen en inkloppen. Dit gebruik je dan i.p.v. een handcrème. Je kunt het ook op je hals gebruiken. Spray het dan of direct op je hals en klop het in, of breng aan in de binnenkant van je handen en tip in met je handen of vingers.

De Beau de L’Or Divine Sensation spray vind ik zelf heel erg prettig. Zowel in gebruik als qua gevoel op je huid. Het verfrist fijn en laat mijn huid net wat meer stralen. Goed is dat de Divine Sensation spray niet getest is op dieren en geen parabenen bevat. Een sprayflacon heeft een inhoud van 20 ml. en kost €24,95. Je kunt hem direct bestellen op http://beaudelor.nl. Had jij al eens van deze beautyspray gehoord?

7 Comments

 • Reply
  chucky1012
  16 april 2017 at 07:03

  Dat klinkt zo goed!
  Hihihi…
  Gelukkig dat make-up niet uitloopt als je dit gebruikt.

  Xoxo

 • Reply
  Natascha
  16 april 2017 at 07:18

  Ik heb deze ook maar weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden. Ik vind de poederachtige geur wel lekker en merk ook wel dat als ik hem op mijn jukbeenderen aanbreng, ze meer gaan stralen1

 • Reply
  Mariska
  16 april 2017 at 11:25

  Ik vroeg me al af wat ie deed maar hij is dj’s multifunctioneel! Handig, en ook lekker in de zomer 😀

 • Reply
  Babs
  16 april 2017 at 11:50

  Ik heb er nooit van gehoord maar cashmere en vitaminen klinken heel aangenaam!

 • Reply
  Annette
  16 april 2017 at 13:24

  Ik heb hier bij staan kijken maar niet meegenomen. Klinkt wel heel fijn

 • Reply
  hillybillybeauty
  16 april 2017 at 20:39

  Cashmere klinkt wel super de luxe! Gaat je foundation niet vlekken? Een fixingspray die ook verzorgend voor je handen is, je moet er maar op komen! hihi

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close