baby kids

Babytip: Cloby Swaddle Clips!

Cloby Swaddle Clips

Wie een kindje heeft weet dat een leven met praktische, maar mooie spullen ideaal is. Als je kleintje nog echt een baby is wil je het liefst geen moeilijke producten gebruiken, maar moet alles handig zijn en er het liefst ook nog mooi uitzien. De Cloby Swaddle Clips zijn zulke mooierds! Deze clips zijn niet alleen mooi, maar superhandig in gebruik en ook nog eens lekker multifunctioneel zijn.

Cloby Swaddle ClipsDe Cloby Swaddle Clips zijn clips die eigenlijk onmisbaar zijn tijdens de babyperiode, maar ook zeker erna. Het merk is opgezet door twee moeders die altijd op zoek zijn naar mooie spullen maar die ook nog eens lekker multifunctioneel zijn. Eén van de eerste producten van het merk zijn de Swaddle Clips. Ze zijn ideaal om een hydrofiele doek mee vast te maken (welbekend probleem: deze valt altijd van de kinderwagen af door wind of beweging van je kindje), maar ook om een dekentje of knuffeltje mee vast te maken.

Cloby Swaddle ClipsEen swaddle wordt vaak door veel ouders gebruikt om over de kinderwagen te gooien om zo je kindje te beschermen tegen zonlicht, wind en afleiding van buitenaf. Je kindje komt zo meer tot rust en kan beter in slaap vallen. Nadeel van deze methode is dat het er vaak af waait en erachter aan rennen is niet bepaald iets wat je wilt. Met deze Cloby Swaddle Clips kun je nu snel en eenvoudig de swaddle vastmaken zonder dat hij er nog van af kan waaien.

Cloby Swaddle ClipsDe clips zijn gemaakt van twee materialen: aan één kant is het van canvas, de andere kant is van mooi leer. Je kunt zelf kiezen welke kant je welke dag gebruikt. Beide kanten zijn zeer stijlvol en stoer. Ze hebben een ontzettend sterke magneet waardoor hetgeen wat je ermee vastmaakt er echt niet meer zomaar van af valt. Naast het vastmaken van een swaddle kun je er ook een speeltje of knuffeltje mee vastmaken.

Cloby Swaddle ClipsMocht je nu (nog) geen moeder zijn of zijn je kids al te groot hiervoor, dan zijn deze clips ook nog goed te gebruiken! Gebruik ze bijvoorbeeld als paperclip om leuke kaartjes mee vast te maken, om een tafelkleed mee aan je tafel vast te maken, maar ook om je kleine tasje aan de kinderwagen te hangen of zelfs om het haar van dochterlief even snel bij elkaar te houden tijdens het eten. De Cloby Swaddle Clips zijn ontzettend veelzijdig en handig in gebruik en ik kan het dan ook zeker iedereen aanraden ze in huis te halen!

Cloby Swaddle ClipsDeze Cloby Swaddle Clips zijn verkrijgbaar via www.mycloby.com en aangesloten verkooppunten in de Benelux, maar zelfs ook in Duitsland, Australië, Japan, Singapore, Zwitserland en Zuid-Afrika. Ze kosten €23,95 voor een set van 2 stuks. Naast deze Cloby Swaddle Clips zijn er ook Cloby bamboe swaddles die lekker extra groot zijn. Ook ontzettend handig (en mooi!).

Waarvoor zou jij deze Cloby Swaddle Clips gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

1 Comment

 • Reply
  Annette
  13 september 2017 at 17:53

  Handig ook voor vakantie voor je badlaken 😉
  Annette plaatste onlangs…UnboxingMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close