Australian Glow Self Tanning Mousse

Australian Glow

Zelfbruiners, de laatste jaren zijn ze onwijs populair en lijken we ze allemaal plotseling te gebruiken. Helemaal prima, want zo zijn witte melkflessen in het voorjaar verleden tijd. Ik gebruik het enkel op mijn benen, want mijn armen zijn meestal wel al flink verkleurd. Vandaag vertel ik je meer over de Australian Glow Self Tanning Mousse en de bijbehorende Tanning Mitt.

Australian Glow Self Tanning Mousse

De Australian Glow Self Tanning Mousse is een voedende en hydraterende zelfbruiner die een mooie en natuurlijke glow achterlaat op je huid. Het merk heeft overigens verschillende producten in verschillende kleuren, denk bijvoorbeeld aan Medium, Dark en Ultra Dark. Zo kun je goed kiezen wat het beste bij jou past. Zelf ga ik het liefst voor Medium, want ook dat heeft al aardig wat effect.

Als het om zelfbruiners gaat werk ik het liefste met een mousse. Deze is namelijk makkelijk en heel gericht aan te brengen en je knoeit er niet mee. Ik kreeg overigens de Tanning Mitt bijgeleverd en die raad ik zeker aan. Hiermee breng je het product streeploos en vlekvrij aan en heb je geen vieze handen. Hij is herbruikbaar, na gebruik spoel je hem namelijk even af onder de kraan en laat hem goed drogen.

De mousse is prima wat textuur betreft. Het is lekker luchtig, smeert helemaal prima en geeft niet dat bekende plakkerige gevoel dat sommige zelfbruiners geven. Bang voor een oranje gloed hoef je niet te zijn, want door de speciale formule wordt dit voorkomen. Binnen 4 uur heb je jouw glow al te pakken. Wil je liever een wat diepere kleur, dan kun je het product 8 uur laten inwerken. Je spoelt het erna makkelijk af onder de douche (zonder zeep) en klaar ben je. Ik vind het fantastisch! De kleur is heel mooi natuurlijk en dat nare chemische geurtje ruik je niet.

Australian Glow heeft hun verpakkingen gemaakt van Ocean Waste Plastic. Daarbij zijn de producten cruelty free en vegan. Ze zijn vrij van parabenen en vervelende PEGS. De Australian Glow Self Tanning Mousse kost €19,99 voor 200 ml. De Tanning Mitt koop je voor €8,99. De producten van Australian Glow zijn verkrijgbaar bij Beautytasting.

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *