Unieke vegan taartjes van Piece of Joy

Het begon allemaal in juni 2020, de taartendroom Piece of Joy. Piece of Joy biedt de lekkerste taartjes voor iedereen, zelfs mensen met een allergie, religie of dieet. Deze heerlijke traktaties zijn vegan en zien er te gek uit. Een lust voor het oog! Benieuwd naar de taartjes van Piece of Joy? Je leest er in dit artikel meer over.

Lees “Unieke vegan taartjes van Piece of Joy” verder

5 voorzorgsmaatregelen voor jouw zomervakantie 2021!

Hoogstwaarschijnlijk kunnen we deze zomer weer heerlijk vliegen naar het buitenland! Wellicht kan het wel al eerder als we de berichten moeten geloven. Ik ben daar heel erg blij om, want reizen is iets dat ik heel graag doe. Ondanks het groene licht zullen er nog wat voorzorgsmaatregelen zijn waarop je goed voorbereidt kunt zijn en met een gerust hart kunt gaan vliegen naar jouw droombestemming! Vandaag geef ik je 5 tips voor een onbezorgde zomervakantie 2021!

Lees “5 voorzorgsmaatregelen voor jouw zomervakantie 2021!” verder

Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body

Eindelijk, het is weer tijd voor zonbescherming! Ik hou zo van dit seizoen met heerlijke warmere temperaturen en de zon die zich vaker laat zien. Belangrijk is om je altijd goed in te smeren zodat je beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zonnestralen. Vandaag review ik uitgebreid de Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body.

Lees “Loveli Sun Cream SPF30 Face & Body” verder

DermaPrime Hyaluron Booster

Ken je het beautymerk DermaPrime al? Het Zwitsers merk staat voor betaalbare kwaliteitscosmetica dat 99% vegan is, vrij is van microplastics, parabenen etc. Vandaag review ik de DermaPrime Hyaluron Booster, welke ideaal is voor de droge en gevoelige huid.

Lees “DermaPrime Hyaluron Booster” verder

3x genieten in de Achterhoek

Jongens, wat ben ik blij dat het leven weer wat leuker wordt met alle versoepelingen en het lekkere lenteweer. Binnenzitten is voorbij en het is tijd om er lekker op uit te gaan. Ben je al eens in de Achterhoek geweest? Je weet niet wat je mist! Vandaag geef ik je drie leuke tips om te gaan genieten in de Achterhoek!

Lees “3x genieten in de Achterhoek” verder