Trotseer de herfst met de Reisenthel Knirps paraplu!

Een tijdje geleden ontving ik de blogbox met als thema back to work. Wat erin zat heb je natuurlijk al allemaal op Instagram kunnen zien en in de reviews die erna volgden op de blog. Vandaag laat ik jullie het laatste item zien: de Reisenthel Knirps paraplu. Hiermee trotseer jij zonder moeite deze herfst!

Lees “Trotseer de herfst met de Reisenthel Knirps paraplu!” verder

Review: 4711 Remix Cologne 2021

Ken je 4711 nog? Het is denk ik één van de eerste geuren waar ik ooit mee in aanraking kwam en ik weet nog heel goed dat ik die flacon zo fascinerend vond. Het merk bestaat nog steeds en heeft regelmatig wat veranderingen ondergaan. Zo is onlangs de nieuwe 4711 Remix Cologne van dit jaar gelanceerd, een heerlijke nieuwe geur met een heel klein vleugje van toen.

Lees “Review: 4711 Remix Cologne 2021” verder

Meet de Relevant Essential Body Care kit

Ken jij Relevant Body Care al? Het is een Deens huidverzorgingsmerk dat zich richt op groene producten die zowel voor je huid als voor de natuur goed zijn. Ik kreeg van hen de Relevant Essential Body Care kit, een box met daarin 4 producten voor een heerlijke verzorging van je lichaam. Wat ik ervan vind lees je vandaag!

Lees “Meet de Relevant Essential Body Care kit” verder

Nieuwe Hema B.A.E. make-up

Regelmatig schrijf ik over de HEMA B.A.E. collectie. Ze hebben ook make-up en dat is leuk, want de producten zijn helemaal on trend en tevens lekker budget! Op die manier kan iedereen genieten van een fijne make-up. Onlangs kreeg ik weer een tof pakketje thuisgestuurd en vandaag laat ik je het een en ander zien.

Lees “Nieuwe Hema B.A.E. make-up” verder

Flamingo waxkits voor gezicht en lichaam

Een tijdje geleden schreef ik al over het nieuwe merk in de scheersystemen; Flamingo! Sinds vorige maand hebben ze ook hun waxkits voor het gezicht en lichaam geïntroduceerd. Heel leuk, want met name voor een vakantie is het heel fijn om te waxen. Haartjes blijven langer weg en het resultaat is veel gladder. Benieuwd naar de nieuwe Flamingo waxkits? Ik review ze vandaag!

Lees “Flamingo waxkits voor gezicht en lichaam” verder