Wordt een echte poetsprins voor je BBQ!

Nu de zomer toch echt is losgebarsten breekt het BBQ seizoen weer aan. Wij hebben er al een aantal heerlijke sessies op zitten en hoewel dat genieten is, is het schoonmaken vaak wat minder. Toch zijn wij Nederlanders het meest zuinig op onze grillende vriend en poetsen we hem maar al te graag schoon voor een volgende keer. Hoe je je BBQ makkelijk en mooi schoon krijgt lees je zo!

Lees “Wordt een echte poetsprins voor je BBQ!” verder

Suncare review: IK Skin Perfection Sun SPF 50+

Hoe bescherm jij jouw huid in de zomer? Ik altijd met een goede zonbescherming. Vandaag laat ik je graag de IK Skin Perfection Sun SPF 50+ zien, een fijne zonbescherming met een hoge beschermingsfactor. Heel belangrijk, want de zon kan echt veel kwaad doen. Benieuwd? Ik review hem vandaag!

Lees “Suncare review: IK Skin Perfection Sun SPF 50+” verder

Heerlijk slapen met het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow

Eénderde van ons leven brengen we slapend door en dan kun je dus maar beter heerlijk slapen! Met het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow komt dat helemaal goed. Naast dat het fijn aanvoelt en je daardoor wat beter slaapt doet het nog meer voor je. Wat precies? Dat vertel ik in dit artikel!

Lees “Heerlijk slapen met het nieuwe Luxury Silk Mask van Beauty Pillow” verder

Yves Rocher cleansers!

Gezichtsreiniging is ontzettend belangrijk en helaas wordt dat nog wel eens onderschat. Als je je gezicht niet goed reinigt in de ochtend en avond kan je skincare niet goed zijn werk doen. Tijd dus om verandering in te brengen! Vandaag laat ik je 5 Yves Rocher cleansers zien, waaronder de nieuwe Pure Algue Marine Jelly!

Lees “Yves Rocher cleansers!” verder

De zilveren sieraden van Selected Jewels

Wie mij kent weet dat ik altijd goud draag als het om sieraden gaat. Al jaren heeft dat mijn absolute voorkeur, tot nu…Wat maakt dat ik zo geswitcht ben en zilveren sieraden zo mooi vind? Selected Jewels! Het sieradenmerk laat zich inspireren door de trendy Franse vrouwen van tegenwoordig. Het biedt enkel sieraden in 925 sterling zilver. Vandaag vertel ik je er meer over!

Lees “De zilveren sieraden van Selected Jewels” verder